Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ'un Eşi Başak Dizer, Giyim Tarzıyla Takipçilerini Kendine Hayran Bıraktı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi ünlü modacı Başak Dizer, giyim tarzıyla takipçilerini kendine hayran bıraktı.

Geçtiğimiz yıllarda Kıvanç Tatlıtuğ ile dünyaevine giren ünlü modacı Başak Dizer giyim tarzıyla sosyal medya takipçilerini kendine hayran bıraktı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un Eşi Giyim Tarzıyla Takipçilerini Kendine Hayran Bıraktı

"ÇOK ZARİFSİNİZ"

Elbisesi ve ayakkabılarıyla muhteşem bir uyum yakalayan Başak Dizer'in paylaşımı takipçileri tarafın çok beğenildi. Dizer paylaşıma, "Yeni yayın dönemi çekimleri" yorumunu yaptı. Dizer'e iltifat yağdıran bir takipçisi paylaşıma, "Çok zarifsiniz hep takipteyim etrafınızdaki insanlara ne çok değer veriyorsunuz. Egosuz olduğunuzu düşünüyorum ve çok kaliteli bir kişiliğiniz var. Bunun yanında da mütevazi bir yapınız var." yorumunu yazdı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un Eşi Giyim Tarzıyla Takipçilerini Kendine Hayran Bıraktı

DÜNYA EVİNE GİRMİŞLERDİ

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer sadece 40 kişinin davetli olduğu törenle evlenmişti. Tatlıtuğ'un annesi Nurten Tatlıtuğ sağlık sorunları nedeniyle katılamamıştı. Ancak ünlü oyuncu annesine nikah anını 3G sistemiyle canlı olarak izletmişti. Gelinin nikah şahitleri ortağı Deniz Marşan ile fotoğrafçı Tamer Yılmaz, ünlü oyuncunun ki ise yapımcı Kerem Çatay ve menajeri Gaye Sökmen olmuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ'un Eşi Giyim Tarzıyla Takipçilerini Kendine Hayran Bıraktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Sosyal Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

Realist:

Zarif olsa ne olacak, her yeri estetikli ayol. Kıvanç da sürüyle güzel kızla oynadı, gitti kendine yapma bebek aldı.

2
15
yanıtYanıtla
Hulya:

Kivanc tatlitug sevmis olabilir buna saygi duymak lazim ama 70 yasindaki ajda pekkan nebahat cehre ne giyseler yakisiyor onlarin sikligi bambaska birde bunlara bakin neresi guzel neresi yakismis giyim zevkleri cok kotu yeni nesilde zarif giyim zevki hic yok

6
5
yanıtYanıtla
Batuhan:

Helalllll. Ve bütün dünyada artik modacilar tarafindan yok ediliyor. Ortalikta sadece spor ayakkabisi ve tayt.

yanıt0
yanıt0
HELAL SANA BEHLÜL ABİ DOĞRU KARAR:

Eğlenilcek kız var evlenilcek kız demekki bu hanım kıvanç abimiz için evlenilcek kızmış ki evlenmiş yoksa oda bilir bir sürü güzel mankenler kızlar yanında oldu ama o evlenilcek kızı seçti

11
0
yanıtYanıtla
Ktsr:

İkiside birbirine çok yakışıyorlar. Bende böyle biriyle evleniym

3
5
yanıtYanıtla
70 ler renkliydi:

Yeni nesil çaresiz.

5
1
yanıtYanıtla
reel görüş:

çok b ilgilendim;))))

2
0
yanıtYanıtla
türkçe öğrenemedik maalesef:

hayranı olacak salak da her cümlesinde aynını söylemiş. sözü evirip cevirip aynı seyi demiş. egosuz olduğunuzu düşünüyorum. cok mütevzi bir yapınız var. e çok alçak gönüllüsünüz ya da hiç kibriniz yok gibi şeyler de deseydi olurmuş yani

1
0
yanıtYanıtla
Gezer derin yırtmaçla:

Kıvanç sormalı hangi amaçla

1
0
yanıtYanıtla
Adi üstünde:

Modacı

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title