Haberler

Kırıkkale Baharda Rengarenk Olacak

Kırıkkale Belediyesi geçen sene olduğu gibi bu sene de kendi serasında ürettiği çiçeklerle caddeleri süsleyecek.

Kırıkkale Belediyesi geçen sene olduğu gibi bu sene de kendi serasında ürettiği çiçeklerle caddeleri süsleyecek.

Kırıkkale Belediyesi tarafından hazırlanan serada mevsime ve çevre düzenlemesine yönelik çiçek üretimi devam ediyor. Bu sene belediye serasında toplam 820 bin mevsim çiçeği üretimi yapıldı. Üretimi yapılan çiçekler cadde ve sokakları süslemeye başladı.

Kırıkkale Belediyesi serasındaki çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı her yıl üretimin artarak devam ettiğini belirterek çiçeklerin şehrin cadde ve sokaklarını süslediğini söyledi. Başkan Saygılı, "Kış aylarında dahil olmak üzere belediyemiz serasında kadife, sardunya, sarkıcı, yıldız çiçeği, papatya, petunya ve begonya olmak üzere 820 bin adet üretim yapıldı. Şehrin daha yeşil gözükmesi ve daha huzur verici olması için çalışmaları sürdürüyoruz. Amacımız, şehrimizin tüm sokak ve caddelerini çiçek bahçesine dönüştürmek. Bu yıl dikeceğimiz çiçekler ve hizmete girecek olan parklarla birlikte belediye olarak şehrimizi çiçek bahçesine dönüştüreceğiz. Her yıl seralarımızda miktarını artırarak üretimimiz devam ediyor. Çiçeklerle şehrimizi güzelleştirmeyi amaç edindik. Üretim ve sergileme açısından birkaç tane farklı tekniğe yer veriyoruz. Bunlardan birisin metal çiçek kuleleri. Saksılar ve metal yardımıyla oluşturduğumuz kuleler, çiçeklerin gelişmesiyle birlikte çiçekten bir kule görünümüne kavuşuyor" şeklinde konuştu. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Mehmet Saygılı Kırıkkale Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title