Haberler

Kim Kardashian'ın eşi Kanye West, çıkardığı son albümle Hristiyanların tepkisini çekti

Güncelleme:

Önümüzdeki günlerde "Jesus is King" albümünü çıkarması beklenen Kanye West, Hristiyan aleminden tepki aldı.

Kanye, 2013 yılında çıkardığı "Yeezus" albümündeki"Ben tanrıyım" şarkısından sonra çok tepki görmüştü. Hristiyanların bir çoğu Kenya West'in Hristiyanlık dili ile basitleştirdiğini bu nedenle insanların Hristiyanlık ile dalga geçtiğini söyleyerek tüm dünyada dört gözle beklenen albümü almayacaklarını söylediler.

GÖZ ÖNÜNDE BULUNMAK İÇİN YAPTIKLARINI SÖYLEDİLER

Önümüzdeki hafta Pazar günü klisede yapılacak ayin sonrası albümü piyasaya süreceği söylenen Kanye için bazı Hristiyanlar, Hristiyan doğmasına rağmen Hristiyanlık ile ilgisi olmadığını pazar ayinlerini de diğer bir çok ünlü insan gibi göz önünde bulunmak için yaptığını söylediler.

Kim Kardashian'ın eşi Kanye West, çıkardığı son albümle Hristiyanların tepkisini çekti

"DİNİ DEĞERLERİ KULLANIYOR"

Bazıları da Kanye'nin sırf albümlerinin iyi satması için Hristiyan dininin değerlerini kullandığını söyleyerek tepki gösterdiler.

Kim Kardashian'ın eşi Kanye West, çıkardığı son albümle Hristiyanların tepkisini çekti

Kim Kardashian'ın eşi Kanye West, çıkardığı son albümle Hristiyanların tepkisini çekti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenya Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (9)

Turan:

Tamam da hristiyanlar olmasa biz ne telefon görecektik ne araç. Teknoloji adamların elinde, , , , yani dünyayı hristiyanlar yönetiyor. Bizler sadece dua ediyoruz.

16
12
yanıtYanıtla
Gül:

Salak herif. Alman okulunda bile tarih derste batinin ilerlemesi Kurandan alinan bilgiden faydalanmasindan oldu diyor sen ne cahilsin! Gerilemenin nedeni ilerleyen baskalarini sömürüp baski ve tehditle geride birakiyor. Sonra 3. dünya edebiyati icra edior sonra dövizle savasla tehdit ediyor sen dahami anlamadin bu isleri?

yanıt2
yanıt5
Cevap GÜL''E:

Git dua et bre cahil. Hahahaha

yanıt1
yanıt0
takavit:

en kolay ve en masrafsiz is dua tam bize yakisiyor

7
0
yanıtYanıtla
Yusuf:

Siz saka gibisisinizya. Islamiyetten sadece varilacak sonuc silahmi? Elbette silah cok cok onemli lakin sana bir soru sorayim. Allahu teala kafirlerin muminlere ustun olamayacagini soyluyor kuranda! Peki gunumuzde neden kafirler bizden ustun? Allahu teala hasa yalan sotlemeyecegine gore biz mumin degiliz dimi guzel kardesim. Once kendinizden baslayin islamiyet herkeze geldi. Sende sorumluluk sahibisin.

4
3
yanıtYanıtla
Md:

Helal olsun kardeşim super yorum

yanıt1
yanıt0
takavit:

ya ben anlamiyorum bizim hocalar herzaman vaaz verirler muslumanin silahi dua diye anladikda hiristiyanin silahi fuze ucak roket tank tufek muslumanin silahi dua cooooooookkkk adil tabi efendimiz UHUTU ve oteki savaslara hicgitmemis evinden dua atmis onla gazanmis heralde sunun adini koyalim biz bu durumda bu kafa yapisiylan ümmet olmaya yakismiyoruz anladigim tek sey goze goz dise dis üretüret üreeeeeeet

3
2
yanıtYanıtla
Yusuf:

Sen olayi yanlis anlamissin. Ilimde farz bilimde. Ara sira bizim hocalari dinlersen bu sonuca varirsin. Islamiyet sadece hocalara gelmedi. Sanada geldi. Bir silah yapta ummet faydalansin. Ikisi bir arada olacak hem silah hem dua

yanıt2
yanıt1
İnsan:

Hıristiyan hayranı olanlar telefon icat ettinizde etmemi dediler kendi soyunuzu bukadar küçültmeyin.yaptığınız özeleştiriyse onuda kendinizi aşağılamadan yapın.

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title