Haberler

Kilis'te Huzur Toplantısı

Kilis Emniyet Müdürü Hüseyin Atalay Sönmez, Vatandaşların 155 Polis İmdat Telefonunu Gereksiz Yere İşgal Etmemesi Gerektiğini Belirterek, "155 Polis İmdat Telefonunu Gereksiz Yere Arayarak Fıkra İsteyenler, Hatta Fenerbahçe, Galatasaray Maçlarının Sonuçlarını Soranlar Var" Dedi.

Kilis Emniyet Müdürü Hüseyin Atalay Sönmez, vatandaşların 155 Polis İmdat telefonunu gereksiz yere işgal etmemesi gerektiğini belirterek, "155 Polis İmdat telefonunu gereksiz yere arayarak fıkra isteyenler, hatta Fenerbahçe, Galatasaray maçlarının sonuçlarını soranlar var" dedi.

Cumhuriyet Caddesi'ndeki bir kahvehanede düzenlenen huzur toplantısında konuşan Sönmez, Kilis'in önemli bir asayiş sorununun bulunmadığına dikkat çekti. Sönmez, "Kilis'in başlıca asayiş yönünden 3 konusu var. Bunlar, trafik, kaçakçılık ve hırsızlık olaylarıdır. Kilis'te nerede ise herkesin altında bir motosiklet var. Biz polis olarak isteyen istediği araca binsin ona bakmıyoruz. Bizim istediğimiz kurallarına göre araç kullanılsın, 13 ile 15 yaşlarında çocukların altına motosiklet veriyorlar. Bu gençler ve çocuklar aşırı sürat yapıyorlar. Kilis'te, nerede ise her evde bir trafik kazası mağduru bulunmaktadır. Bu nedenle çocuklarımıza motosiklet vermeyelim. Kaçakçılık olayları Kilis'te bir vakadır. Güvenlik güçlerimiz gece gündüz uyuşturucu kaçakçılığı ile mücadele ediyor. Uyuşturucu insanlık suçudur. Uyuşturucuya asla göz yummamız mümkün değildir. Hırsızlık olaylarında aldığımız tedbirler sayesinde 4-5 aydır bir düşme var. Ufak tefek hırsızlık olayları oluyor. Buda her yerde olur. Biz hiç olmaması için çalışıyoruz. Hangi emniyet müdürü ben 'hırsızlığı bitirdim" derse yalan söylemiş olur" dedi.

Kilis'in diğer illere göre asayiş yönünden çok iyi durumda olduğunu vurgulayan Sönmez, "Kilis'in en uzak yerine 4 dakikada polis ekiplerimiz yetişir. Bazen 1-2 dakika içerisinde olay yerinde olur. Kilis'te, polis 155 imdat telefonu bizim istediğimiz gibi çalışmıyor. Bazıları 155 Polis İmdat telefonunu gereksiz yere arayarak fıkra isteyenler, hatta Fenerbahçe, Galatasaray maçlarının sonuçlarını soranlar var. Gereksiz yere 155 arıyorlar. Bu tür arayanların yüzünden ekiplerimiz sıkıntı yaşıyor. Gerçek ihbar olduğu zaman anında olay yerinde karşınızda polisi bulursunuz. Bize çevrenizde olan bitenleri bildirin, 155 arayanlara kim olduğunu ne iş yaptığını falan soran yok. 155 Polis İmdat telefonu vatandaşımız için var" diye konuştu.

Huzur toplantısına, mahalle muhtarları, bazı okul müdürleri, vatandaşlar ve emniyet müdürlüğünde görevli amir ve müdürler katıldı.

(MAD-MEF-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title