Haberler

Kendisi Hakkında Yapılan Capslerden Rahatsız Olan Ozan Tufan, Yüzündeki Beni Ameliyatla Aldırdı

Güncelleme:

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Ozan Tufan, kendisi hakkında yapılan capslerden rahatsız olduğu için yüzündeki beni ameliyatla aldırdı.

Fenerbahçe'de performansıyla eleştirilere maruz kalan ve sezon başında kadro dışı bırakılan Ozan Tufan, estetik operasyon için ameliyat masasına yattı.

Sosyal medyada kendisi hakkında yapılan capslerden rahatsız olan Tufan, yüzündeki beni ameliyatla aldırdı.

İşte Ozan'ın yeni hali:

Kendisi Hakkında Yapılan Capslerden Rahatsız Olan Ozan Tufan, Yüzündeki Beni Ameliyatla Aldırdı

(Vatan)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Ozan Tufan Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (35)

sahin gul:

hepsi birden olmaz tabiki arkadas bir kac ay once beynini aldirmisti simdi benini uc bes ay sonra sira baska yerinde

19
5
yanıtYanıtla
:

Bu ülke de futbolcu olmak var yetenek olmasına gerek yok nasıl olsa boş boş koşsan bile mücadeleci futbolcu diye 4 büyüklere kapağı atarsın sonrası yatış nasıl olsa yedi sülalemi kurtaracak parayı her ay hesabıma yatıracaklar okumakla salaklık etmişim :(

15
2
yanıtYanıtla
Brütüs:

Geleceğin yok olmaya yakın yıldızı

17
0
yanıtYanıtla
MEHMET A:

Caps lerde rahatsiz duyan adam isine bak bukadar mi eziksin

11
6
yanıtYanıtla
ali:

habere bakarmisiniz benini aldirmis /beynini aldiranlar var ülkemde

16
0
yanıtYanıtla
Denizli:

Allahın yarattı şeyden neden rahatsızlık duymuş acaba

6
9
yanıtYanıtla
nişantaşlı:

1 sende bu para olduktan sonra yüzün komple BENLİ olsa yine bir sürü kız gelirdi. ikinciside insan futboldan uzak durunca ne yapacağını şaşırıyor demekki yakında kelepçede taktırırsın mideye fazla kilolardan dolayı

10
3
yanıtYanıtla
2207VERO:

Şahtı Şahbaz Oldu

10
1
yanıtYanıtla
andreas pirlo:

ozan tufan beynini aldırdı anladım andreas pirlo baba derki hayatımda hiç bir şey öğrenemediğim tek teknik direktör fatih terimdi. . .

4
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

fenere giden biter bukadar net . . . parayı herzaman kazanırdın. . . bu hale geldin işte erken öttün sesin gitti bekliyecektin . zamanını

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title