Haberler

Keçiören'de Su ve Gül Meydanı'na kapalı otopark

Güncelleme:

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, belediye öz kaynaklarıyla inşa edilen 400 araçlık kapalı otoparkın tamamlandığını, otoparkın üstüne yapılan süs havuzunun yapımına ise devam edildiğini belirtti.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, belediye öz kaynaklarıyla inşa edilen 400 araçlık kapalı otoparkın tamamlandığını, otoparkın üstüne yapılan süs havuzunun yapımına ise devam edildiğini belirtti. Altınok, "Kalaba Kent Meydanımıza belediye öz kaynaklarımızla inşa ettiğimiz otoparkımızı tamamladık. Otoparkımızın üstüne de su, ışık ve müzik gösterisinin yapılacağı süs havuzumuzu yapıyoruz. Kendi imkanlarımızla önemli bir rant noktasına inşa ettiğimiz eserimiz şehrimizin trafiğini hafifletme noktasından önemli bir hizmettir" dedi.

Keçiören Belediyesi tarafından Kalaba Kent Meydanı'na yapılan kapalı otoparkın araçlar için hizmet verecek olan bölümü tamamlandı. Otopark üstüne inşa edilerek meydana estetik bir görüntü katacak olan süs havuzunun yapımı ise devam ediyor. Otoparkın açılışı ise süs havuzunun tamamlanmasıyla birlikte gerçekleştirilecek.

Süs havuzu yapılıyor

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok otoparkın sadece araç park noktasından ibaret olmadığını, aynı zamanda otoparkın üstünde bulunan süs havuzuyla vatandaşa keyifli vakit geçirme imkanı da sunacaklarını belirterek şunları aktardı:

"11 bin 68 metrekarelik yapı alanına sahip olan otoparkımız 3 katlı olup, 400 araçlık kapasiteye sahip. Engellilerimiz için 14 araçlık yer ayırdığımız otoparkımız Kalaba Kent Meydanı, Keçiören Belediyesi ve Keçiören Kaymakamlığına bağlı olarak oluşan trafik yoğunluğunu hafifletecek. Elektronik "Dolu-Boş" sistemi sayesinde araçlarını park etmek isteyen vatandaşlara kaç araçlık park alanı olduğunu da gösterecek. Tek giriş ve ayrı tek çıkışı bulunan otoparkımızın içerisinde ayrıca bisiklet parkı, elektrikli araç şarj ünitesi ve su deposu gibi alanlar da yer alacak." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Turgut Altınok Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title