Haberler

Kayserispor, Avrupa Hedefine Kilitlendi

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, Spor Toto Süper Lig'de 2017-2018 sezonunun önceki yıllara göre inanılmaz bir mücadeleye sahne olduğunu belirtti.

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, Spor Toto Süper Lig'de 2017-2018 sezonunun önceki yıllara göre inanılmaz bir mücadeleye sahne olduğunu belirtti.

Bedir, yaptığı yazılı açıklamada, ligde 31. haftaya girilmesine rağmen 18 takımın 17'sinin kendi kulvarlarında ipi önde göğüslemek adına müthiş bir mücadele verdiğini ifade etti.

İlk 4 takımın şampiyonluk mücadelesi verirken, ikinci 5 ekibin Avrupa kupalarına katılabilmek için ter döktüğünü, sonraki 8 takımın ise ligde kalabilmek için gayret sarf ettiğini anımsatan Bedir, şunları kaydetti:

"Bütün hedef ve arzulanan sıralamalar için sadece 4 maç kalmış olup, takımlar bu son düzlüğü en iyi şekilde değerlendirip, muhtemel puan ve ikili, üçlü, dörtlü averaj hesaplarını da yaparak kendileri için yeterli olabilecek skorları almaya çalışmaktadırlar. 1,5 yıldır inanılmaz gayretler sonucu, yönetim, teknik heyet ve oyuncu grubu olarak şehirle bütünleşip, büyük taraftarımızın da içeride dışarıdaki destekleriyle takımı küme düşme hattından Avrupa hedefini kovalayan bir ekip konumuna getirdik. Kayserispor'un kalan 4 maçımızdaki performansıyla bugüne kadar olduğu gibi Avrupa hedefimiz doğrultusunda da bizleri ve hemşehrilerimizi sevindireceğine inancımız tamdır."

Erol Bedir, Kayserispor'un kalan 4 maçta 7-8 puan aldığı takdirde Avrupa hedefine ulaşabileceğine inandıklarını belirterek, "28 Nisan Cumartesi günü saat 13.30'da Kadir Has Stadı'nda oynayacağımız Aytemiz Alanyaspor maçı bu zorlu sürecin ilk durağıdır. Rakibimizin puan durumu veya ligdeki sıkıntısının ne olduğuna bakmaksızın mutlak galip gelmeli ve 3 puanı hanemize yazdırmalıyız. Buna da gücümüz vardır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Kayserispor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title