Haberler

Kayseri Erciyesspor'da İmza Şov

Önümüzdeki Sezon Türk Telekom Lig A'da Mücadele Edecek Olan Kayseri Erciyesspor, Gerçekleştirdiği 10 Transfer ve Yeni Teknik Direktörü ile Takımı Yeniledi.

Önümüzdeki sezon Türk Telekom Lig A'da mücadele edecek olan Kayseri Erciyesspor, gerçekleştirdiği 10 transfer ve yeni teknik direktörü ile takımı yeniledi.

Kayseri Erciyesspor Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında yeni transfer edilen futbolcular tanıtıldı. Toplantıda konuşan Kayseri Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, geçen sezon Kayseri Erciyesspor'un şanssız şekilde kümeden düştüğünü hatırlatarak, gerçekleştirilen 10 futbolcu ve 1 teknik direktör transferi ile takımı adeta yeniden oluşturduklarını ve yeniden gelecek sezon Süper L

Lig'de mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi. Onursal başkan Özhaseki, "Kümeden düşmesine rağmen sempatik bir takımdı. Bu konuda üzüntümüz büyük. Doğrusu ilimizde iki takımın Süper Lig'de olması iyiydi. Takımın kendine gelmesi ve yeniden Süper Lig'de mücadele etmesini temenni ediyoruz. Kimse emeklerini esirgemeyecek yeni yaptığımız transferlerle takıma gelen oyunculara da başarılar diliyorum" dedi.

Kayseri Erciyesspor, teknik direktör Mehmet Bulut 2 yıllığına, Afyon Karahisar'dan transfer edilen Emrah Bozkurt, Kayserispor'dan Köksal Yedek 3'er yıllığına, Yalovaspor'dan transfer edilen Hüseyin Yoğurtçu, Kırşehirspor'dan transfer edilen Ahmet Talaslı, Kocaelispor'dan kaleci olarak transfer edilen Kaya Tarakçı, İskenderun Demir Çelik'ten transfer edilen Turan Akkoyun ile Fethiyespor'dan transfer edilen Kamil Şener 2'şer yıllığına, Eskişehirspor'dan transfer edilen Ramazan Durdu ile Mardinspor'dan

transfer edilen Osman Demir 1'er yıllığına sözleşme imzalandı.

(SE-EYB-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title