Haberler

Kaymakam Akgün Giresun'da Toprağa Verildi

Konutunda ölü bulunan Şanlıurfa'nın Bozova Kaymakamı Caner Akgün'ün cenazesi, Giresun Valiliği bahçesinde düzenlenen törenin ardından Yeni Mezarlık'ta toprağa verildi.

Konutunda ölü bulunan Şanlıurfa'nın Bozova Kaymakamı Caner Akgün'ün cenazesi, Giresun Valiliği bahçesinde düzenlenen törenin ardından Yeni Mezarlık'ta toprağa verildi.

Akgün'ün Türk Bayrağı'na sarılı tabutu, Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi morgundan cenaze nakil aracı ile Valilik Binası önüne getirildi.

Burada düzenlenen törene, Akgün'ün annesi Zehra, babası Mehmet, eşi Tuğba, 5 aylık kızı Sıla, ile ağabeyi Alper Akgün, yakınları ve Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Giresun Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, Rize Jandarma Garnizon Komutanı Albay Turhan Talu, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunun ardından bir konuşma yapan Giresun Valisi Şahin, sözün bittiği, son sözün söylendiği, Akgün için dönüşü olmayan bir vedada olduklarını dile getirdi.

Şahin, cenaze törenine katılan herkesin Akgün'ün sonsuzluğa yürüyüşünde kendisine güle güle demek için toplandığını belirterek, şöyle konuştu:

"Caner'i uğurluyoruz. Bu bir veda toplantısı. Bu veda hakkın rahmetine kavuşma vedasıdır. Bu vedada ne bir mendil, ne de bir kol sallanır. Ölüm yokluk değil, ancak mekan değişikliğidir. Bu değişik şekillerde olur. 'Meslektaşımızın kaderinde de bu varmış' diyoruz. Giresun için büyük bir kayıp. Allah rahmet eylesin. Üzüntümüz çok büyük. Allah'a yürüyüşün kutlu, uğurlu olsun Caner. Tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyorum."

Rize Valisi Hacımüftüoğlu ise bir yıl çalıştığı Akgün'ü kendi oğlundan ayırmadığını ifade ederek, "Meslektaşım, yoldaşım. Genç yaşta aramızdan ayrılmaya karar veren bir arkadaşımız için ne söyleyebilirim bilemiyorum" dedi.

Bozova Belediye Başkanı Arusoğlu ise tüm ilçenin çok sevdiği, saygı duyduğu Akgün'e Bozovalılar olarak doyamadıklarını söyledi.

Arusoğlu, Akgün ile birlikte birçok projeye imza attıklarını anlatarak,

"Caner ilçeyi yasa boğdu. Bu kadar gerekli miydi, buna değer miydi? Bana

'Seçimlerde beni bırakma, görevi bırakma' dedi ama kendisi gitti. Çok üzgünüz" diye konuştu.

İl Müftüsü Necati Akkuş'un yaptığı duanın ardından Akgün'ün cenazesi, nakil aracına konularak Hacı Miktat Camisi'ne getirildi. Burada öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Caner Akgün, Yeni Mezarlık'taki aile kabristanında toprağa verildi.

(GL-ME-DLK- - GİRESUN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title