Haberler

Kasımpaşa-kayserispor Maçının Ardından

Kayserispor, Turkcell Süper Ligi'nin 20. Haftasında Deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 Mağlup Etti.

Kayserispor, Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti.

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, maç sonrası yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısına iyi başladıklarını belirterek, "Biz 30'un üzerinde puan alacağımızı söylemiştik, bunlardan 9'unu aldık. Transfer dönemi bittikten sonra daha iyi ve dirençli bir takım olacağız. Takımda mücadele eden futbolcuları ve teknik heyeti kutluyorum. Kasımpaşa'yı da mücadelesinden dolayı kutlarım. Onlar da gerçekten çok zor koşullarda olmasına rağmen iyi mücadele ettiler. Haftaya Beşiktaş ile sahamızda oynayacağız. Çok

sevdiğimiz Ertuğrul Sağlam gelecek, kendi sahamızda çok pozitif oynuyoruz. Kazanmak istiyoruz, Beşiktaş maçını da kazanacağımızı düşünüyorum" dedi.

Gökhan Ünal'ın transferi hakkında sorulan sorulara ise Hurma, "Daha önce de söylemiştim. 31 Mayıs 2009'da biten mukavelesini 2011 yılına kadar uzatmak istedik bize yapılan saldırılardan dolayı. O da yurtdışında oynamak istediğini söyledi. Şu anda Rubin Kazan takımıyla prensipte anlaşmaya vardık. Gökhan Ünal, bu dönemde gitmek isterse biz ona saygı duyarız. Kalmak isterse de başımızın üstünde yeri var. Bizim için çok değerli bir oyuncu, satma nedenimiz para kazanmak değil, saldırılardan bıktık. Kendimize

motive olmakta çok ciddi güçlük çekiyoruz. Artık transfer söylentileri değil, onların içlerinde fanteziler oluşmaya başladı. Kavga edildi, dövüş yapıldı, şöyle oldu böyle oldu, bu takımımızı da etkiliyor" diye konuştu.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Saha oynamaya çok elverişli değildi. İki takım da çok iyi mücadele etti. Kasımpaşa'nın ligde bulunduğu yeri hak ettiğini düşünmüyorum. Ortada bir maç oldu. Biz golleri attık, kazandık. Önümüzdeki iki maçı içeride oynayacağız. Eğer onları da kazanırsak çok farklı yerlere geleceğimizi düşünüyorum" dedi.

Kafkas, "Gökhan Ünal'ın transferi halinde transfer yapmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna ise, "Gökhan Ünal'ın gitmesi halinde 2-3 tane oyuncuyla çalışmalarımız var. Gökhan çok iyi bir oyuncu, vereceği karara saygı duymak zorundayız. Şu an Rubin Kazan takımıyla kulüp anlaşmış durumda. Bazen bir şeyi çok tutmak istiyorsunuz ama olmuyor, elinizden kayıyor. Bunlar tercih meselesi, belki kendi ve kulüp iyi paralar kazanacaktır" ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ise ligin dibinde oynamanın sıkıntılarını yaşadıklarını belirterek, "İyi mücadele edersiniz ama bir türlü olmuyor. Kayserispor'u tebrik ediyoruz, bizim çocuklar da iyi mücadele ediyorlar. Dipte olduğun zaman şansın da olmuyor. Daha önümüzde 14 hafta var, son maçımıza kadar iyi futbolumuzu mücadelemizi devam ettireceğiz" diye konuştu.

Kayserispor'un yıldız futbolcusu Mehmet Topuz, hedeflerinin üst sıralar olduğunu ifade ederek, "Bu doğrultuda gidiyoruz. Ligi en az 4. sırada tamamlamayı hedefliyoruz. Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Bundan sonra da iyi olur İnşallah" dedi.

Kendisi hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili olarak ise Mehmet Topuz, Kayserispor'da mutlu olduğunu belirterek, "Ben kulübümde isteyerek ve severek oynuyorum. Kulübüm ve hocalarım ne derse ben onu yaparım ama hakkımda 'gidecek, kalacak' diye haberler çıkıyor. Ben şu anda Kayserispor'dayım ve mutluyum" diye konuştu.

Kayserisporlu diğer futbolcu Mehmet Eren ise ligde deplasmanda ilk galibiyetlerini aldıklarını belirterek, "Takımımız güçlüydü fakat şansızlıklardan dolayı deplasmanda maç kazanamıyorduk. 2. yarıya iyi başladık, kupada da iyi gidiyoruz. Ligde üst sıralara tırmanıyoruz, sırada Beşiktaş maçımız var. Emin adımlarla ilerliyoruz, gücümüzü yavaş yavaş göstermeye başladık. Bundan sonra böyle devam edecek" şeklinde konuştu.

Kasımpaşalı futbolcu Göksel ise artık ligde prestij için mücadele edeceklerini belirterek, "Artık söylenecek bir şey yok. Kötü oynamıyoruz ama futbolda önemli olan sonuca gitmek, biz de bunu yapamıyoruz. Artık elimizden geldiğince mücadele edeceğiz. Sadece onurumuz ve prestijimiz için oynayacağız" ifadelerini kullandı.

(EE-İY-GS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title