Haberler

Kasımpaşa-gençlerbirliği Maçında Gol Sesi Çıkmadı

Kasımpaşa, Turkcell Süper Ligi'nin 24. Haftasında Kendi Sahasında Gençlerbirliği ile Golsüz Berabere Kaldı.

Kasımpaşa, Turkcell Süper Ligi'nin 24. haftasında kendi sahasında Gençlerbirliği ile golsüz berabere kaldı.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, maç sonrası yaptığı açıklamada, kendileri için bir dönüm maçı oynadıklarını belirterek, "Maalesef olmadı. Gençlerbirliği de 3 haftadır galip geliyordu. Bizim de 2 haftadır bir çıkışımız vardı. Onu kullanmak istedik, ama rakibimiz de hafif bir takım değil, çok dirençli bir takım. İyi bir mücadele oldu. 4 tane net gol pozisyonumuz vardı. Gençlerbirliği'ne karşı da kolay kolay, 10-15 pozisyona giremezsiniz. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Takımımın mücadelesinden ve isteğinden memnunum. Sezon sonuna kadar bu mücadeleyi vermeye çalışacağız. İnşallah sezon sonunda iyi yerlerde oluruz" diye konuştu.

Kasımpaşa'nın tecrübeli defans oyuncusu Fatih Akyel ise, bugün güzel bir futbol sergilediklerini belirterek, "Yine yüzde yüz pozisyonlarımız var, bunlardan birini atsaydık sahadan galip ayrılabilirdik. Galatasaray maçından sonra yine iyi bir futbol oynadık. Kazanamadık, kazanmak isterdik. Matematiksel olarak ligde kalma şansımız devam ettiği müddetçe en iyi şekilde mücadelemizi sürdürüp, her maçı kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kasımpaşalı tecrübeli futbolcu Erhan ise, her geçen hafta iyi oynadıklarına inandığını belirterek, "1 puana üzüldük. Çünkü tamamen oyunun kontrolü bizim elimizdeydi. Özellikle benim 1-2 tane net pozisyonum vardı, fakat top bizi sevmedi. Buna rağmen kaybetmemek de çok güzel. Artık Trabzonspor maçından 3 puan alıp, lige asılmak istiyoruz. Hiç olmazsa güzel futbol oynadığımıza inanıyorum. Bunun devamı gelecektir" ifadelerini kullandı.

Kasımpaşalı futbolcu Murat ise, İlk yarıda 3-4 net pozisyonları olduğunu belirterek, "Bu pozisyonları değerlendiremedik. Sonra ikinci yarıya pozisyonlarla girdik, çok iyi mücadele ettik. Galatasaray maçından sonra iyi futbolumuzun tesadüf olmadığını gösterdik herkese. Ama olmadı, önümüzdeki maçlara bakacağız. Matematiksel olarak şansımız devam ediyor. Önümüzde daha 10 maç var, her maça final havasında çıkıyoruz" dedi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise, iki takımın da son haftalarda çıkışta olduğunu belirterek, "Oyunun geneline baktığımızda maçın beraberlikle bitmesi gerekiyordu. Oynanan futbol onu gösteriyor. Biz ikinci yarıda biraz daha istekli ve ataktık. Rakibin de pozisyonları var, ama 0-0'lık sonuç bu maç için normal. Bizim için her maç önemli. Geldiğimiz noktada her maçın önemi var. Haftaya Beşiktaş ile oynayacağız, zorlu bir rakip. Kazanmak için oynayacağız" diye konuştu.

Gençlerbirliği'nin golcü futbolcusu Mehmet Çakır ise, istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını belirterek, "Kasımpaşa da gerçekten iyi bir takım. Ligin son sırasında olması kimseyi yanıltmasın. Onlara karşı pozisyon bile bulamadık. Bizim için ligde alınan her puan önemli. Buradan 3 puan alsaydık, 30 puana ulaşarak, çok büyük bir avantaj yakalayacaktık. Ama olmadı golsüz berabere bitti. Bunları telafi etmeye çalışacağız. Son 4 haftada 10 puan aldık. Bulunduğumuz yeri koruyoruz. Bundan sonra da puanlar alıp rahatlamak istiyoruz" dedi.

Gençlerbirliği'nin tecrübeli futbolcusu Mehmet Nas da, İstanbul'a 3 puan almak için geldiklerini belirterek, "Eğer buradan 3 puan alsaydık biraz daha rahatlayacaktık. Önümüzde zorlu maçlar var. Kasımpaşa gerçekten iyi bir takım. Umduğumuzdan daha iyi bir rakip çıktı. Biz bugün iyi oynayamadık, Kasımpaşa bizden daha iyi oynadı. Önümüzdeki Beşiktaş maçını alıp kaldığımız yerden çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

(EE-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title