Haberler

Kartal Olimpiyat'a Taşınıyor

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, Bjk İnönü Stadı'nın Yerine Yapılacak Yeni Stat Projesiyle İlgili Yasal Prosedür ve İzinlerin Alınma Sürecinin Sürmesi Nedeniyle ve Taraftarların İsteği Üzerine, Yeni Sezon Kombine Kart Satışlarına, Bjk İnönü Stadı Üzerinden Başlanmasını ve Gerekli İzinler Alındıktan Sonra Maçların Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Oynanmasını Kararlaştırdı.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, BJK İnönü Stadı'nın yerine yapılacak yeni stat projesiyle ilgili yasal prosedür ve izinlerin alınma sürecinin sürmesi nedeniyle ve taraftarların isteği üzerine, yeni sezon kombine kart satışlarına, BJK İnönü Stadı üzerinden başlanmasını ve gerekli izinler alındıktan sonra maçların Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanmasını kararlaştırdı.

Yönetim kurulunun bugünkü toplantısının ardından yapılan açıklamada, yeni statla ilgili prosedür ve gerekli izinlerin alınma sürecinin sürdüğü ve taraftarların da ısrarlı kombine kart istekleri bulunduğu belirtilerek, “Yönetim kurulumuz, bu doğrultuda, 2008-2009 sezonu maçları kombine kart satışlarına BJK İnönü Stadı üzerinden başlamayı, gerekli izinler tamamlandığı gün itibariyle de maçlarımızı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamayı kararlaştırmış bulunmaktadır. Buna göre, kombine kart satışlarına 12 Haziran Perşembe günü başlanacaktır” denildi.

Bu sezona özel olmak üzere, Atatürk Olimpiyat Stadı'nın kullanılması durumunda, kombine kart sahiplerine, BJK İnönü Stadı'nda bilet aldıkları yerlerin benzeri konumundaki tribünlerden yer verileceği, ayrıca aynı bölgeden bir kombine kartın da bedelsiz olarak sunulacağı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Böylece, 2008-2009 sezonu için BJK İnönü Stadı'nda 1 adet kombine kart alan taraftarımız, maçlarımızı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamamız halinde, 2 adet kombine kart sahibi olacak. Kombine kart satışlarımız 12 Haziran Perşembe günü başlayacak ve 9 Ağustos Cumartesi günü son bulacaktır. 12-21 Haziran tarihleri arasında, eski kombine kart sahiplerine, eski yerlerini almak üzere öncelik tanınacaktır.”

Bu arada, kombine kart satışlarının BJK İnönü Stadı'nın altında yer alan kombine kart satış merkezinden ve Biletix'ten sağlanabileceği bildirildi.

Kombine kart fiyatları ise şu biçimde açıklandı:

VIP Üst D .....: 6.500 YTL

VIP Üst B-E ...: 4.500 YTL

VIP Üst A-F ...: 2.300 YTL

VIP Alt A-F ...: 1.800 YTL

VIP Alt B-E ...: 2.800 YTL

VIP Alt C-D ...: 3.300 YTL

Numaralı Orta .: 2.100 YTL

Numaralı Kenar : 1.550 YTL

Kapalı Üst ....: 1.200 YTL

Kapalı Alt ....: 975 YTL

Yeni Açık .....: 400 YTL

Eski Açık .....: 350 YTL

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title