Haberler

Karşıyaka'yı koronavirüs yaktı

Güncelleme:

MİSLİ.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta henüz 3 maç öncesine kadar zirveyi paylaşan Karşıyaka, takıma sıçrayan koronavirüs salgınının gölgesinde son 3 sınavdan yalnız 1 puan çıkarabildi, devreyi hedefinin gerisinde tamamladı. Ligde 13 maçı 28 puanla zirvede Soma spor ve İçel İdmanyurdu'yla aynı puanda geçen Karşıyaka, ardından kabus yaşamaya başladı. Koronavirüse yakalanan 3 futbolcusundan yoksun çıktığı karşılaşmada Altındağ spor'la golsüz berabere kalan yeşil-kırmızılılarda geçen hafta Osmaniye spor deplasmanı öncesi pozitif futbolcu sayısı 9'a çıktı. O maçı 3-1 kaybederek ağır yara alan Karşıyaka'da Erbaa spor'la oynanan devrenin son sınavı öncesi 9 ismin iyileşmesine sevinen teknik heyet, 4 futbolcuda daha virüse rastlanması ve Mustafa Aşan'ın sakatlığıyla sarsıldı.

Erbaa önünde koronavirüsü atlatan futbolcuların 6'sını 10 günlük antrenman eksiklerine rağmen ilk 11'de sahaya sürmek durumunda kalan Karşıyaka, 1-0'lık mağlubiyetle yıkıldı. Bu sezon ilk kez üst üste 2 yenilgi alan yeşil-kırmızılı ekip, devreyi 3 hafta önce puan puana olduğu lider Soma spor'un 6 puan gerisinde dördüncü basamakta tamamladı. Erbaa maçında mevcut durumda en iyi kadroyu sahaya çıkarmaya çalıştıklarını söyleyen Teknik Direktör Soner Tolungüç, "Ancak hiçbir şart lehimize değildi. Takımdaki salgın nedeniyle içinden geçtiğimiz zorlu günlerde futbolcuların psikolojisi çok olumsuz etkilendi. Bir türlü mental olarak maça konsantre olamadılar. Bu süreçte 3 maçta 8 puan kaybettik. Devre arası bize iyi gelecek. Takım 11 Ocak'a kadar izinli. Yeniden toparlanmak için kamp yapmaya ihtiyacımız var" dedi.

TOKEN İLGİSİ

Karşıyaka'nın İzmir merkezli bir firmayla anlaşarak 19 Aralık Dünya Karşıyakalılar Günü'nde blokchain dünyasında bir ilk olarak piyasaya sürdüğü Karşıyaka Token'ın 12 günde 3 milyon TL değerinde satıldığı açıklandı. Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, son yıllarda dünyaca ünlü çok sayıda spor kulübünün hayata geçirdiği blockchain iş birliklerinin kulüpler için alternatif bir gelir modeli sunduğunu, aynı zamanda taraftarlık deneyimini de farklı bir boyuta taşıdığını belirtti.

Büyükkarcı, "Karşıyaka Spor Kulübü ve Bitci Teknoloji arasında gerçekleştirilen iş birliği birçok konuda benzerlerinden ayrışıyor. Proje esnasında Karşıyaka taraftarı sadece Karşıyaka Token ile taraftar ürünlerini alabilecek ve ayrıca antrenman izleme, sporcular ile tanışma gibi bazı özel etkinliklere katılma şansı olacak. Gözbebeğimiz altyapı için yapılan kampanyalara Karşıyaka Token ile desteğini sağlayan taraftarlarımız, kulübe katkılarını çok daha fazla yapmış olacak. 12 günde taraftarlarımızın ve camiamızın eksilmeyen katkıları için teşekkür ederiz" açıklaması yaptı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mustafa Aşan Koronavirüs Karşıyaka Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title