Haberler

Karnı Burnunda Çete Reisi Yakalandı

Güncelleme:

Ankara'da silah ve tehdit yoluyla yalnız yaşayan kadınları gasp ettiği belirlenen şebeke son işlerinde yakayı ele verdi.

Ankara polisi, kuaför ve hizmetçilerin yardımıyla tespit ettikleri zenginlerin evlerine girerek evde bulunanların ellerini ayaklarını bağlayarak gasp gerçekleştiren bir çeteyi çökertti. 4 ilde düzenlenen operasyonda çetenin 6 aylık hamile lideri ile birlikte 12 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Başkent genelinde bir şebekenin çeşitli yöntemlerle evlerin kapılarını açarak içerde bulunanların silah zoruyla ellerini ayaklarını bağladıktan sonra gasp yapan bir çeteye yönelik çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda şebekenin kuaför veya evde çalışan hizmetçilere komisyon vererek büyük miktarda para olan evleri tespit ettikleri anlaşıldı. Şebekenin ayrıca kollarında çok sayıda bilezik olan ya da çok miktarda ziynet eşyası takılı olan kadınları evlerine kadar takip ederek gasp ettikleri de tespit edildi.

Şebekenin bu yöntemlerle Ankara'da 3 gasp 3 hırsızlık olayı gerçekleştirdiği belirlendi.

Yapılan tespitlerin ardından Ankara, Adana, Mersin ve Balıkesir'de eşzamanlı bir operasyon düzenlenen 12 kişi gözaltına alındı. Operasyonlarda çetenin elebaşı 6 aylık hamile Gülçin A. (31) isimli kadın Balıkesir'de gözaltına alındı. Gülçin A.'nın kendi komşusunu bile çetesine soydurduğu anlaşıldı. Gasp mağduru komşunun olayın ardından yardım istemek için kapı komşusu olan çetenin elebaşı Gülçin A.'ya koştuğu öğrenildi.

Düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 12 zanlıdan mahkemeye çıkarılan şebekeye yardım eden kuaförler Ali K. (50), Kadir B. (25) ile Gülçin A.'nın sevgilisi olduğu belirlenen Ferhat S. (21) ve Yener K. (34), İsmail S. (27) ve çetenin elebaşı Gülçin A. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Zanlıların mağdurlar tarafından teşhis edildiği operasyonda zanlıların ev ve üstlerinde yapılan aramalarda müştekilere ait kimlikler, hırsızlık yapmak için kullanılan kapı göbeği, tornavida gibi malzemeler ve çalıntı bazı eşyalar ele geçirildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ankara Emniyet Müdürlüğü Balıkesir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title