Haberler

Karesi'ye 12 Bin M2'lik Park ve Yeşil Alan

Karesi Belediyesi, Maltepe Mahallesi’ne 12 bin metrekarelik park ve yeşil alan kazandırmak için çalışmalara başladı.

Karesi Belediyesi, Maltepe Mahallesi'ne 12 bin metrekarelik park ve yeşil alan kazandırmak için çalışmalara başladı. Bölgede devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Daha Yeşil Bir Karesi" ilkesiyle ilçedeki yeşil alanları arttırdıklarını söyledi.

Karesi Belediyesi; kentteki yeşil alanların miktarını artırmak, Karesi'nin gri çehresini yeşille buluşturmak, şehir sakinlerinin kaliteli vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturmak için "Daha Yeşil Bir Karesi" anlayışıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu doğrultuda yürütülen park ve yeşil alan çalışmaları Maltepe Mahallesi 273. Sokak'ta devam ediyor. İçerisinde semt spor sahası, yürüyüş parkuru, oyun ve spor alanın bulunduğu 12 bin metrekarelik yeni yeşil alanda incelemeler yapan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Karesi'nin yeşilini arttırıyoruz" dedi.

"Karesi ilçesine 94 yeni park"

İlçeye 94 adet yeni park kazandıran, mevcut 84 adet parkın da revizesini yapan Karesi Belediyesi sınırları içerisinde olan 309 adet yeşil alan ile halkın hizmetine sunulan 376 bin 601 metrekarelik yeşil alanın miktarını arttırmayı hedefliyor. Maltepe Mahallesi 273. Sokak'ta devam çalışmaları inceleyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Yeşil alanlar ve parklar hem çocuklarımız hem de aileleri, mahalle sakinleri için nefes alabilecekleri mekanlardır. Bu bilinçle parklarımızı güzelleştirmeye ve yenilerini eklemeye devam ediyoruz" dedi.

Vatandaşların rahat nefes alabilecekleri, çocukların güvenle vakit geçirip eğlenebilecekleri alan oluşturduklarını ifade eden Başkan Yücel Yılmaz, "Yeşil alanları düzenlerken sadece park ya da sadece yeşil alan olarak değil, çocuk oyun grupları, yürüyüş yollarını hep birlikte yaparak hizmete sunmaya çalışıyoruz. Alanın iyi kullanılması bizler için önemli" açıklamasında bulundu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Maltepe Mahallesi Yücel Yılmaz Karesi Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN 2024 FENERBAHÇE - OLYMPIACOS MAÇI | Fenerbahçe elendi mi? Maç özeti Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title