Haberler

Kardemir Karabükspor, Traore Ile 3 Yıllık Sözleşme Imzaladı

Kardemir Karabükspor, Traore ile 3 yıllık sözleşme imzaladıKARDEMİR Karabükspor, geçen sezon 1'inci Lig ekiplerinden Elazığspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Hamidou Traore ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kardemir Karabükspor, Traore ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

KARDEMİR Karabükspor, geçen sezon 1'inci Lig ekiplerinden Elazığspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Hamidou Traore ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan 21 yaşındaki Malili oyuncu, Kardemir Karabükspor'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Burada bir ailemi ortamı var. Beni çok istediklerini biliyordum. Kendime güvenmemi sağladılar. Takımım için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Hedefim takıma yardımcı olup en üst başarılara ulaştırabilmek" dedi.

Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, "Kendisi genç yaşına rağmen TFF 1'inci lig'de son iki seneyi çok iyi geçirdi. Takımıza çok büyük katkısı olacağına inanıyoruz. İnşallah bizleri yanıltmayacak, takımıza güç katacak. Kalitesini bir kez daha kanıtlayacak. Hatta bu kaliteyi daha da yukarıya çekecek. Hem de takımımıza vermiş olduğu olumlu katkı ile takımıza güç katacak diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Elazığspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title