Haberler

Karabük'te 18. Madde Uygulaması Sona Erdi

Karabük'te Yeşil Mahalle ve Kurtuluş Mahallesi'nde Başlatılan 18. Madde Uygulaması Sona Erdi. Uygulamanın Sona Ermesiyle Birlikte Bina Sahiplerine Temsili Olarak Tapuları Dağıtıldı.

Karabük'te Yeşil Mahalle ve Kurtuluş Mahallesi'nde başlatılan 18. madde uygulaması sona erdi. Uygulamanın sona ermesiyle birlikte bina sahiplerine temsili olarak tapuları dağıtıldı.

Başkan Erer, Yeşil ve Kurtuluş mahallelerinde imar olmadığını belirterek, "Yapmış olduğumuz çalışmalarla orayı imarlı hale getirdik. Daha sonra bu alanda 18. madde uygulamasını gerçekleştirdik. Orayı iki etap halinde planladık. Birinci etap, yeni belediye binasıyla Karabük arasındaki kısım. İkinci etap ise, yeni belediye binasıyla Kurtuluş kavşağı arasındaki kısım. Şu anda birinci etap dediğimiz kısmın iş ve işlemleri tamamlandı. Yeni uygulama ile vatandaşlarımızın tapuları çıktı. Çağdaş şehircilik

ilkelerine uygun bir çalışma yapılmıştır" dedi.

Daha önce bu bölgede şekilsiz, irili ufaklı bir çok parsel bulunduğunu söyleyen Erer, "Bu parseller, oranın gelişmesine de bir anlamda engel oluyordu. Şu anda dikdörtgen ve kare şeklinde bin metrekarelik parseller halinde orası planlandı. Bu parsellerde iki parselde bir yol, otapark, normal park, yeşil alan planmaları da bu 18 uygulamasında planları yerleştirdi. Birinci bölümde uygulamaya gire 54 parseldir, burası 37 bin 316 metrekarelik bir alanı kapsamaktadır. Kamuya ayrılan yol için, normal park için,

otapark için ayrılan alan 11 bin 293 metrekaredir. Düzenleme ortak payı ise 0.30 olarak yapılmıştır. Uygulama neticesinde 5 adada 37 parsel ticari alan olarak planlanmıştır. Boş parsel büyüklükleri bin metrekarenin üzerinde uygulanmıştır" diye konuştu.

(YE-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title