Haberler

Kanaat Önderleri Organ Bağışı Kampanyası Başlattı

Adıyaman Kent Konseyi Kanaat Önderleri Yürütme Kurulu Tarafından Başlatılan Organ Bağışı Kampanyasında Sayı 30'a Ulaştı.

Adıyaman Kent Konseyi Kanaat Önderleri Yürütme Kurulu tarafından başlatılan organ bağışı kampanyasında sayı 30'a ulaştı.

Vali Halil Işık'ı makamında ziyaret eden kanaat önderleri yaptıkları çalışmalar ve organ bağışında varılan noktayı anlattı. Kanaat Önderleri Yürütme Kurulu Başkanı Mustafa Işıldak ve beraberindeki heyet, yıllardan beri Adıyaman'da organını bağışlayan kişi sayısının sadece 1 olduğunu ve başlatılan çalışmalar sayesinde son bir hafta içersinde bu sayının 30'a ulaştığını dile getirdiler.

Kanaat Önderleri ayrıca Adıyaman'da işsizliğin hat safhada olduğunu, buna karşılık bankalarda yüklü miktarlarda para bulunduğunu belirterek, bu paraların yatırıma dönüştürülmesi için sivil inisiyatiflere öncülük yapılması gerektiğini vurguladılar. İşsizliğin önlenmesi için bankalardaki paraların yatırıma dönüştürülmesinin çok önemli olduğunu kaydeden Kanaat Önderleri, kent konseyi bilgi evine 10 adet bilgisayar talebinde bulundu.

Vali Halil Işık ise, organ bağışının çok önemli olduğunu ve organ bağışlama konusunda Diyanet İşleri Başkanlığı'nın da olumlu görüşlerinin olduğunu belirterek, " Bağışlanan her organ bir insanın yaşam kaynağıdır. Bunun için insanları yaşatabilmek için organ bağışının yapılmasını teşvik etmemiz gerekiyor. Cezaevi'nden 20 hükümlüyle birlikte organını bağışlayacak insan sayısı 30'a yükseldi. Kanaat önderlerinin fikirleri bizim için çok önemli olmakla birlikte bu şehre yıllarca hizmet etmiş kişiler olan Kanaat Önderleri Adıyaman'ın çınarlarıdır. Onların fikir ve düşünceleri bizler için çok önemlidir. Talep ve isteklerini göz ardı etmeyecek ve değerlendireceğiz" dedi.

(AA-SMR-Y) 06.03.2008 18:59 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title