Haberler

Anlaşma imzalandı, Kadıköy Belediyesi işçilerinin grevi sona erdi! En düşük maaş net 5 bin 275 TL oldu

Güncelleme:

Kadıköy Belediyesi işçilerinin günlerdir devam eden grevi, Belediye ile DİSK Genel-İş Sendikası arasında yapılan anlaşma ile sona erdi. İmzalanan sözleşmeyle, belediyedeki en düşük işçi maaşı, ikramiyeler ve yıllık ödenen sosyal yardımlar hariç; aylık net 5 bin 275 TL olarak belirlendi.

Kadıköy Belediyesi ve DİSK Genel-İş Sendikası arasında günlerdir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri, Genel-İş Sendikası Genel Merkezi ile yapılan anlaşma ile sona erdi. Belediye işçilerinin günlerdir devam eden grevi de bu anlaşmayla sona ermiş oldu.

Kadıköy Belediyesi konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Kamuoyuna önemli açıklama;

Kadıköy Belediyesi ve DİSK Genel-İş Sendikası arasında süren toplu iş sözleşmesi görüşmeleri, Genel-İş Sendikası Genel Merkezi ile yapılan anlaşma ile sona ermiştir. İmzalanan sözleşmeyle, Kadıköy Belediyesi'nde en düşük işçi maaşı, ikramiyeler ve yıllık ödenen sosyal yardımlar hariç; aylık net 5 bin 275 TL olarak belirlenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Kadıköy Belediyesi ile DİSK anlaştı! Belediye işçilerinin günlerdir devam eden grevi sona erdi

BELEDİYE İŞÇİLERİ GREVDEYDİ

Kadıköy Belediyesi ile DİSK'e bağlı Genel-İş Sendikası arasında 2 bin 300 işçi için yapılan toplu sözleşme görüşmesinden bir sonuç çıkmayınca işçiler grev kararı almıştı. Alınan karar sonrasında işçiler belediyeye "Bu iş yerinde grev var" yazılı pankart asarak grevlerini duyurmuş, işçilerin greve başlamasıyla birlikte ilçede çöpler günlerce toplanmamıştı.

Kadıköy Belediyesi ile DİSK anlaştı! Belediye işçilerinin günlerdir devam eden grevi sona erdi

ÇÖPLERİN TOPLANMAMASI TEPKİ ÇEKMİŞTİ

İlçe sakinleri çöplerin toplanmaması üzerine zor günler geçirmiş, yaşananlara tepki göstermişti.

Kadıköy Belediyesi ile DİSK anlaştı! Belediye işçilerinin günlerdir devam eden grevi sona erdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Kadıköy Belediyesi Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (47)

ELAZIĞLI:

O ZAFER İŞARETİ YAPAN PARMAKLARINIZI ORTADAN İKİYE YARASIM VAR

18
22
yanıtYanıtla
sevbeb:

sebeb

yanıt2
yanıt4
meraklı:

V V V. niye rahatsızsın birader

yanıt1
yanıt4
Sebep:

Insanlar haklarını istediklerinde neden zorunuza gidiyor. Helal olsun o insanlara. Keşke herkes hak ettiği maaşı alabilse...

yanıt0
yanıt0
Yazıklar Olsun:

Ya biz ne yapalım. Üç üniversite bitirdik. Asgari ücrete talim. İsyan edip işten çıksak bir daha iş de bulamayız.

35
3
yanıtYanıtla
ALKIŞLIYORUM:

kamuda memurum ve aldığım 3-5 lik zamlar herkesin gözüne batarken veya yıllarca çalışıp emekli olan SSK lı 1600-1700 emekli maaşı alanlar yaşamaya çalışırken bu belediyeler kimin parasını kime dağıtıyor veya taşeron kadroya geçenlere 4 maaşa yakın ikramiye veriliyor birbiriyle yarışa giriyorlar ve kimse buna ses çıkarmıyor veya bir sınırlama düzenleme yapmıyor , gerçekten kamu çalışanına bu zamları verecek ekonomik güç varsa bütün kamuya eşit zam verilmeli. Grev haksa lokavt da haktır.

30
6
yanıtYanıtla
Doğrusu:

Hakkını alanların yerine alamayanları konuşmak daha doğru olur. Maaşı düşük olanların artırılması için çaba göstermek gerekir.

yanıt0
yanıt0
Ant:

Evet kimin parasını kime veriyor bu belediyeler,hepsi oy pesinde halkın parasıyla particilik yapıyorlar

yanıt3
yanıt0
sağlıkçı:

biz gidelim üniversite okuyalım sağlıkçı olalım maaş asgari ücret

32
1
yanıtYanıtla
KÖLE:

LİSANS 26 YILLIK 4. 074 LİRA MAAŞ. SAĞLIKÇININ DEĞERİ BU. . . .

yanıt10
yanıt0
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title