Haberler

Bunalıma Giren Genç Kız Depoda Kendini Asarak Canına Kıydı

Güncelleme:

Aydın'da, 20 yaşındaki genç kız, evlerinin zemin katındaki depoda kendini asarak hayatına son verdi.

Aydın'ın Karacasu ilçesinde, Kader İ. (20) evin zemin katındaki depo olarak kullanılan odada kendini asarak yaşamına son verdi.

BUNALIMA GİREN GENÇ KIZ DEPODA KENDİNİ ASTI

Karacasu'nun kırsal Tekeliler Mahallesi'nde, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Laboratuvar Teknolojisi Programı mezunu Kader İ., bilinmeyen bir nedenle bunalıma girip, kendini evin zemin katındaki depo olarak kullanılan odada astı.

Dün saat 20.30'da ailesi Kader İ.'yi asılı halde buldu. Durum 112 sağlık ve jandarma ekiplerine bildirildi.

HASTANEYE GÖTÜRÜLÜRKEN HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kader İ.'yi ambulansla Karacasu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak Kader İ.'nin, yolda hayatını kaybettiği öğrenildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karacasu Aydın 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (23)

Esref:

Akp olduğu sürece bu tür olaylar artarak devam edecektir..gercek islam i yasamadigimiz icin

12
14
yanıtYanıtla
1453:

aynen katılıyorum

yanıt0
yanıt0
yazık değil mi bu gençliğe(:

Suriyeliler işe alınsın türk gençleri intihar etsin. Yaşasın hoşgörü diyelim. Alırız mültecileri bağrımıza basarız mis gibi. Vatandaş dediğin nedir ki!!!!!! Yapmasaydı der geçeriz!!!!!! Lanet olsun böyle sisteme

19
6
yanıtYanıtla
Mehter Başı Dur:

Ben her euzubesmele okuduğumda o lanetlediğin sistemden Allah''a sığınıyorum. herkese de tavsiye ederim.

yanıt0
yanıt0
miroğlu:

bence araştırılsın kesin sakladığı birşey vardır

8
3
yanıtYanıtla
Su:

Juba nerede iş var.ablam odtü mezunu.yıllarca iş bulamadı.zar zor bi iş buldu.lise mezunu insanlar ablamı asagilamaya kalktı.çok şükür yıllar sonra formasyon aldı.öğretmen oldu.Her yer iş dolu da biz mi göremiyoruz .

8
2
yanıtYanıtla
DRJ:

KUL HAKKI NEDİR ? DOLAYLIDA KUL HAKKI YENİR. O SURİYELİLERE VE ONLARA BENİM PAYIMDAN KESİP ONLARA VERENLERE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM 30000 TL BORCUM VAR BEN AÇIM BEN ONLAR ANCA SEVİŞMEYİ BİLİR. . .

8
2
yanıtYanıtla
sabri anthin:

saçmalayıp durmayın artık. . . herşeyi suriyelilere atıyorsunuz bende italyan kökenliyim türkiyeyi çok seviyorum vatanım sayıyorum. kıytırık sayılan bir bölümden mezunum gelirim gayet iyi tanrı herkese yetecek kadar verir. suriyeliler yokkende devlet suçlanıyormuş, hükümet suçlanıyormuş, abd suçlanıyormu, komşumuzda akrabalarını suçluyor. . başarı tesadüf değildir. şikayet ederek biyere varamassınız türk kardeşler. .

yanıt3
yanıt1
moskow:

Allah rahmet eylesin genc yasta olum cok uzucu kimbilir ne derdi vardi kardesimizin

9
1
yanıtYanıtla
KONUŞSAM TESİRİYOKSUSSAM GÖNÜL RAZIDEĞİL:

tam 20 YAŞINDAYKEN 2004 YILINDA BENDE KENDİMİ BİR YERDEN ATCAKTIM, OLMADI DİYE HAYALLERİM. . . SONRA Bİ ANDA BOŞVER GİTTİĞİ YERE KADAR NASIL GİDERSE GİTSİN DEDİM. . . . . HAYALLERİMDEN DAHA GERÇEK GÜZELŞEYLER ÇIKTI ÖNÜME VE BUGÜN 14 SENE GEÇTİ ÜZERİNDEN. SEVDİĞİM KIZ HAYALLERİM HEPSİ YALAN OLDU GİTTİ. . . AMA YAŞIYOR İNSAN ALIŞIYOR ZAMANLA. . . AMA ATABİLMİŞ DEĞİLİM İÇİMDEN BU DÜŞÜNCEYİ. BİRGÜN TAK EDİNCE BELKİ GENE DENERİM. . . KENDİNİZİ UĞRAŞTIRACAK BİR EL İŞİ BULUN, BEYNİNİZ FAZLA DÜŞÜNMESİN. . .

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title