Haberler

14 Yaşındaki Kızını Kurtarmak İçin Gittiği Evde Tüfekle Vurularak Öldürüldü

Güncelleme:

Gaziantep'te kız kaçırma nedeniyle çıkan kavgada, önce darp edilen kızın babası pompalı tüfek ile öldürüldü. Öldürülen babanın cep telefonuna olayın hemen öncesinde "Ecelin ben olacağım" yazılı tehdit mesajının gönderildiği ortaya çıktı.

Gaziantep'te Ercan G. (35), kaçırılan 14 yaşındaki kızını almaya gittiği evde, Uğur D. (25) tarafından tüfekle vurularak öldürüldü. Olayla ilgili kızı kaçırdığı iddia edilen Uğur D. ve 4 yakını gözaltına alındı. Öldürülen babanın cep telefonuna olaydan hemen öncesinde "Ecelin ben olacağım" yazılı tehdit mesajının geldiği ortaya çıktı.

14 YAŞINDAKİ KIZININ KAÇIRILDIĞINI ÖĞRENDİ

Olay, dün gece Güneş Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 3 çocuk babası Ercan G., 14 yaşındaki kızı S.G.'nin, Uğur D. tarafından kaçırıldığını öğrendi.

14 Yaşındaki Kızını Kurtarmak İçin Gittiği Evde Tüfekle Vurularak Öldürüldü

BABA, TÜFEKLE VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Tüfekle şüphelinin evine giden Ercan G., kızının getirilmesini istedi. Bu sırada Ercan G. ile Uğur D. ve yakınları arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşürken, Uğur D., Ercan G.'nin elindeki tüfeği çekip alarak ateş etti. Açılan ateşte Ercan G., ağır yaralandı. İhbarla gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansla Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürülen Ercan G., acil serviste doktorların müdahalesine karşın kurtarılamadı.

14 Yaşındaki Kızını Kurtarmak İçin Gittiği Evde Tüfekle Vurularak Öldürüldü

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ercan G.'nin cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından yakınlarınca teslim alınıp, toprağa verildi. Olayla ilgili Uğur D. ve 4 yakını gözaltına alındı.

"ECELİN BEN OLACAĞIM" SÖZLERİYLE TEHDİT EDİLMİŞ

Ercan G.'nin ağabeyi Reşit G., kardeşinin tehdit edildiğini belirterek, Kardeşim bana gizli numarayla arandığını ve 'Ecelin ben olacağım' diye tehdit edildiğini söyledi. Sonra bana yanıma geleceğini söyledi ama gelmedi. Kızını almaya gitmiş ve bu olay yaşanmış. Ben de oraya gittiğimde kardeşimi yerde buldum ama almama izin vermediler. Bana da saldırdılar, canımı zor kurtardım dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (30)

Adınızı Yazın:

Lütfen hakimcim bunlarıda serbest bırak olur böyle vakalar burası türkiye

26
1
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

14 YAŞINDA KIZI KAÇIRILAN BABANIN O SERFSİZLERİ ÖLDÜRÜP KIZINI ALIP EVİNE GİTMESİ VE BİR GÜN DAHİ CEZA ALMAMASI GEREKİRDİ GERÇEK ADALET BU OLURDU. 14 YAŞINDAKİ COCUGU KACİRİP BİRD E BABASINI ÖLDÜREN BİR CANİ ÇOK ÇOK AĞIR CEZALANDIRILMALI. CEZA EVİNDE BESLENMEMELI.

26
0
yanıtYanıtla
gerçek:

14 yaşındaki kızı kaçıran sübyancı katiller. ulan senın ananın bacını karını bunu yapsalar ne yaparsınız namuslu namussuzlar. Şimdi mazlum ayaklarına yatın siz bu yaptıklarınız adalet değil mahkumlar verir. işte adaletin geldiği durum. siyasilerbu durumdan sorumlusunuz. İslam dininde supyancılık var mı lan

25
0
yanıtYanıtla
eyyyy adalet:

elin sabisini kaciracan babayi oldurecen birde idam getirmiycen he yahehehehe

24
1
yanıtYanıtla
sami:

ey kızlar KAÇMA NEDİR kiminle arkadaş olunur, ne zaman evlenilir hesap işi, biraz akıllı olun. kaçan kız akıllı olduğunu iddia etmesin. anaya babaya yazık değilmi.

21
1
yanıtYanıtla
ali d.:

eğer bir yerde cahillik varsa her türlü durum yaşanır eğitimli adamı kandırmassın yanlış yaptıramassın ama cahili istediğin gibi kullanırsın durum bu yazık olmuş evladının uğruna yanmış allah mekanını cennet etsin sevenlerine sabır versin

21
0
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

BU MEMLEKETİN GÜVENLİK BİRİMLERİ NE GÜNE DURUYOR . ? NEDEN ONLARA HABER VERİLMEZ . HERKES KENDİ KANUNLARINI UYGULAMAYA KALKARSA BU MEMLEKETİN HALİ NE OLUR . CEHALETDEN BAŞGA HİÇ BİŞEY DEĞİL .

17
3
yanıtYanıtla
VAHDETTİN:

vallahi de billahi de bu canilere devlet caydırıcı ceza veremiyor, iktidarda muhalefette uyuyor.

18
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

oyun o itileri hepisini asin

14
2
yanıtYanıtla
ssssssss:

gaziantep işte. .

11
3
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title