Haberler

Kaçırdığı Arabayla Kaza Yapan 6 Yaşındaki Çocuk Yaralandı

Muğla'nın Dalaman İlçesi'nde Kaçırdığı Otomobili Kullanan 6 Yaşındaki Çocuk, İki Aracın Ardından Elektrik Direğine Çaparak Durabildi. Kazada Yaralanarak Hastaneye Kaldırılan Küçük Çocuk, Tedavisinin Ardından Hastaneden Taburcu Edildi.

Muğla'nın Dalaman İlçesi'nde kaçırdığı otomobili kullanan 6 yaşındaki çocuk, iki aracın ardından elektrik direğine çaparak durabildi. Kazada yaralanarak hastaneye kaldırılan küçük çocuk, tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi.

Edinilen bilgiye göre, Dalaman İlçesi'nde 6 yaşındaki H.G., evlerinin önünde bulunan İbrahim Söğüt'e ait 48 D 9787 plakalı otomobili kontak anahtarı olmadan çalıştırarak sürmeye başladı. Aracın kontrolünü kaybeden Hasan, önce 2 otomobile ardından da yol kenarında bulunan elektrik direğine çarptı. Kazada yaralanan küçük çocuk, çevredeki vatandaşlar tarafından Dalaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çocuk, 4 günlük tedavisinin ardından taburcu edildi. Evlerinin önünde oynarken yol kenarında sarı renkli bir araba durduğunu belirten H.G., "Arabanın kapısı açıktı. İçine bindim, sürmeye başladım. Biraz gittikten sonra bir direğe çarptım. Beni hastaneye götürdüler. Ben araba sürmesini internetten öğrendim" dedi. Çocuğun annesi Cennet G. ise, "Biz de anlamadık nasıl arabayı çalıştırıp, kaçırdığını. Hastaneye yatırıldıktan sonra bize haber verdiler. 4 Gün Dalaman Devlet Hastanesi'nde yattı. Sadece sağ kulak arkasında küçük bir yara var. Başka kırık veya çıkığı yok. Artık bundan sonra kontrol altında tutacağız" diye konuştu.

Otomobili kaçırılan İbrahim Söğüt ise, "Arabam evimin önünde duruyordu. Ben de inşaattaydım. Polis merkezinden arayıp arabamın kaza yaptığını bildirdiler. Benim merak ettiğim, arabamın kontak anahtarı bende. Hatta Polis Karakolu'na giderek anahtarı masanın üstüne koydum. Arabam hurda haline gelmiş. Hurda olarak 2 bin YTL'ye Denizli'de sattım" diye konuştu.

Ayrıca Mehmet Korkut isimli bir kişi de Hasan'ın bundan 15 gün önce de kendisine ait 48 T 2672 plakalı taksiyi kaçırmaya çalıştığını ileri sürdü.

(AOK-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title