Haberler

Servet değerinde tazminat kazandı! Arabistan'da paraya para demeyen Ronaldo'dan eski takımına ağır darbe

Güncelleme:

Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo, alacaklarının ödenmediği iddiasıyla eski kulünbü Juventus'a açtığı davayı kazandı. İtalyan devi, eski oyuncusu Ronaldo'ya 10 milyon euro tazminat ödeyecek.

Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'da forma giyen dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo, eski takımı Juventus'a geriye dönük ücret anlaşmazlığını nedeniyle dava açmıştı. Ronaldo, İtalyan ekibine karşı verdiği hukuk mücadelesini kazandı. Dava sonucunda Juventus, eski futbolcusuna servet değerinde bir tazminat ödemek zorunda kaldı.

RONALDO'YA 10 MİLYON EURO ÖDENECEK

Fabrizio Romano'nun haberine göre, Cristiano Ronaldo, Juventus'a ücret anlaşmazlığı nedeniyle açtığı davayı kazandı. 39 yaşındaki futbolcu 10 milyon euro Tazminat kazandı. Juventus ayrıca Ronaldo'ya 10 milyon euronun haricinde faiz ödemesi de yapacak.

Juventus, Cristiano Ronaldo'ya 10 milyon euro tazminat ödeyecek

JUVENTUS KARİYERİ

İspanyol ekibi Real Madrid'de geçirdiği başarılı yılların ardından 2018'de İtalyan devi Juventus'a transfer olan Cristiano Ronaldo, 2018-2021 yılları arasında giydiği siyah-beyazlı formayla 134 maçta çıktı. Ronaldo, bu karşılaşmalarda 101 gol atarken 22 de asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cristiano Ronaldo Real Madrid Al Nassr Juventus Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi?
500

Yorumlar (5)

Veysel null:

helal ve Ronaldo...

28
4
yanıtYanıtla
Muzaffer Bal:

aslan valla

14
0
yanıtYanıtla
niyazi özel:

Adamda ülke kuracak kadar para oldu neredeyse

10
0
yanıtYanıtla
Melisa Ozkan:

Ronaldo Kral bir adam helal olsun Durust ve Insan halinden anlayan kisi

7
1
yanıtYanıtla
niyazi özel:

Bu bu kadar parayı ne yapacak ben anlamadım gitti

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title