Haberler

Jelena Karleusa, evinin önünde bekleyen Vranjes'i polise şikayet etti

Güncelleme:

Beşiktaş'ın eski oyuncusu Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa, evinin önünde beklediği için Ognjen Vranjes'i polise şikayet etti.

Jelena Karleusa, mahkemelik olduğu Vranjes'i şimdi de polise şikayet etti. Ünlü şarkıcı, Vranjes'i şikayet ettiğini sosyal medyadan açıkladı. Karleusa, "Güvenlik görevlileri, evimin önündeki arabada Vranjes'i gördüklerini bildirdi. Kendi güvenliğim ve çocuklarımın güvenliği için, polisi çağırdım" paylaşımında bulundu. Dusko Tosic'in bu olay sonrası ne yapacağı merak konusu oldu.

Jelena Karleusa, evinin önünde bekleyen Vranjes'i polise şikayet etti

KARLEUSA İLE VRANJES'İN DAVASI SÜRÜYOR

Futbol hayatını Yunanistan'ın AEK takımında sürdüren Ognjen Vranjes geçtiğimiz yıl Jelena Karleusa'nın kendisine attığı müstehcen fotoğrafları Sırp basınıyla paylaşmıştı. 41 yaşındaki seksi şarkıcı da bu hamle sonrası Vranjes'e ve görüntüleri yayınlayan basın kuruluşlarına dava açmıştı.

Jelena Karleusa, evinin önünde bekleyen Vranjes'i polise şikayet ettiOgnjen Vranjes

Jelena Karleusa, evinin önünde bekleyen Vranjes'i polise şikayet ettiJelena Karleusa

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jelena Karleusa Sosyal Medya Dusko Tosiç Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

BJKLİ:

bende ozan tufan zannettim.

15
0
yanıtYanıtla
Kenan:

Ozan Tufan bekleme yapmaz anında gerekeni yapar

yanıt0
yanıt0
ercan:

bu kim yahu merak eden varmıdır hem ne iş yapıyor

5
2
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

SON NEFESE KADAR BEN DE BEKLERDİM SENİ. VEFALI BİR ADAMIM BEN CNM

1
0
yanıtYanıtla
Cemaver:

Silikonların son kullanma tarihi geçmiş, pörsüme var.

1
0
yanıtYanıtla
insan:

Gel Beşiktaş a bak bakalım burada sizi takip ediyor mu yerler büyük Beşiktaş taraftarı :)

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title