Haberler

İzmir: Sp'den Lübnan Mitingi

Saadet Partisi İzmir İl Başkanlığı, büyük bir mitinge imza atmaya hazırlanıyor. Genel Başkan Kutan'ın katılımıyla yapılacak miting, zulme sessiz kalmamayı ve Filistin ile Lübnan halkının yalnız olmadığını göstermeyi amaçlıyor.

Saadet Partisi İzmir İl Başkanlığı, büyük bir mitinge imza atmaya hazırlanıyor. Genel Başkan Kutan'ın katılımıyla yapılacak miting, zulme sessiz kalmamayı ve Filistin ile Lübnan halkının yalnız olmadığını göstermeyi amaçlıyor.

Saadet Partisi'nin Filistin ve Lübnan'da yaşanan vahşete karşı yurt çapında başlattığı mitinglerin 4.'sü, İzmir'de yapılacak. "Sessiz kalmak zulme ortak olmaktır" anlayışından hareketle düzenlenen miting, 13 Ağustos Pazar günü saat 16.30'da 1. Kordon Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleştirilecek. Filistin ve Lübnan'da yaşanan İsrail katliamına dikkat çekmek ve vahşetin boyutlarını gözler önüne sermek için Konak Meydanı'nda açtıkları fotoğraf sergisinin önünde basın açıklaması yapan Saadet Partisi İzmir İl Başkanı ve GİK Üyesi Şerafettin Kılıç, miting hakkında bilgi verdi. İsrail'in başlattığı insanlık dışı saldırının, hiçbir insani ve hukuki ilke tanımaksızın devam ettiğini bildiren İl Başkanı Kılıç, bu savaşın esir bir askeri kurtarma operasyonu değil, bir halkı yok etme girişimi olduğunu kaydetti.

Filistin'de ve Lübnan'da bu korkunç olaylar yaşanırken, dünyanın hiçbir şey olmamış gibi davrandığını ve sesini çıkarmadığını vurgulayan Kılıç, "Filistin ve Lübnan kuşatma altında, aç ve biçare. Yalnızlığa terk edilen mazlumlar çaresiz. Ortadoğu'da yaşanan vahşet halkımızın içini kanatmaktadır. Türk halkının yüreği, Ortadoğu halklarının yüreğiyle bir atmaktadır. Ortadoğu'nun gerçek sahipleri, topraklarını işgal eden saldırgan güce karşı, her ülke vatandaşının yapması gereken şeyi yapıyor, direniyor. Filistin ve Lübnan'da bir direniş var ve bu direniş, onurlu ve kutsal bir direniştir" şeklinde konuştu. Yaşanan savaşın bir insanlık sorunu olduğunun altını çizen SP'li Kılıç, sessiz kalmanın zulme ortak olmak olduğunu söyledi.

Saadet Partisi İzmir İl Başkanlığı olarak, 13 Ağustos Pazar günü saat 16.30'da Gündoğdu Meydanı'nda, isteyen her kuruluşun ve kişinin katılımına açık büyük bir miting düzenleyeceklerini belirten Şerafettin Kılıç, mitinge Genel Başkan Recai Kutan'ın katılacağını ifade etti. Tüm İzmir halkını 'İsrail'e Lanet, Filistin ve Lübnan'a Destek Mitingi'ne davet eden İl Başkanı Kılıç, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Filistinliler'in, Lübnanlılar'ın ve 1.5 milyar İslam aleminin hislerine tercüman olmak için bu mitingde toplanacağız. İnsanlık suçu işleyen İsrail'in ve onun destekçileri durumundaki ABD ve AB'nin zulmünü haykırmak için toplanacağız. Tüm dünyanın sustuğu bir dönemde, Milli Görüş olarak Filistin'e ve Lübnan'a sahip çıkma çağrısı yapıyoruz. Tüm halkımızı bu haykırışımıza ortak olmaya çağırıyoruz. Allah mazlumların yardımcısıdır. Geliniz, mazlumların yanında ve onlarla birlikte zalimlere karşı bilinçli bir şekilde mücadelede yerimizi alalım. Saadet Partisi'nin mitinginde buluşalım".

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title