Haberler

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Af iyidir kötüdür dışında çok ciddi Türkiye’yi sarsacak alanların bulunduğu bir teklif" dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Af iyidir kötüdür dışında çok ciddi Türkiye'yi sarsacak alanların bulunduğu bir teklif" dedi.

Akşener, TBMM'de İYİ Parti Grubu'nu ziyaret etti. Burada gazetecilerin sorularını cevaplayan Akşener, MHP'nin af teklifine ilişkin olarak, "Teklif edenin edilen tarafından nasıl karşılanacağını görmemiz lazım" ifadelerini kullandı.

İttifak konusunda ise Akşener, "Biz an itibariyle 7/24 aday tespiti için çalışıyoruz. Her anlamda Türkiye'nin yararına olan, Türkiye'nin hayrına olan herhangi bir durumda İYİ Parti Türkiye'nin yanında yer alır. Bunun dışında her siyasi parti gibi yerel seçimlere hazırlanıyoruz, teşkilatlarımızı güçlendiriyoruz, herhangi görüşme, ittifak anlayışı yok" şeklinde konuştu.

Ortak aday konusunda Akşener, "Rahmetli Demirel'in bir sözü vardı: 'Doğmamış çocuğa don biçmeyelim'" sözünü hatırlattı.

Ayağından ameliyat olan Akşener, "Hem sinir hem kemik alındı" diye konuştu.

İYİ Parti Grubu'ndaki odaları gezen Akşener, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın odasında bir müddet dinlendi. Akşener, İYİ Parti Grubu'nda yapılan çalışmaların uzun sürdüğünü belirterek, "Bizim bütün memur arkadaşlarımız odasız, danışman arkadaşlarımız odasız. Bir an evvel olması lazım. 3 ayda alt tarafı oda bölünüyor" ifadelerini kullandı.

Türkkan, Meclis'te bugün yapılan iç tüzük toplantısına ilişkin dosyayı teslim ettiklerini belirterek, af teklifine ilişkin bilgi verdi.

Akşemer, af gerekçesinin anlaşılabilir olmadığını belirterek, "Uyuşturucu kaçakçısı olanlara, bunu yayanlara, insan kaçakçılığına, kadın ve çocuğa karşı işlenen öldürme suçu ayrı tutulmuş, kaçırma eylemi işin içinde, son derece sakıncalı talepler var içinde" şeklinde konuştu.

Akşener, partili Cumhurbaşkanlığı konusunu Bahçeli'nin ortaya attığına dikkat çekerek, "Adalet ve Kalkınma Partisi yöneticileri başta Sayın Erdoğan olmak üzere şaşkınlık görüntüsü verdiler. Fakat hemen hayata geçirildi. Erken seçim. Burada tavır ve davranış biçimine bakarsanız, sahibinin sesi gibi bir durum oluyor. Af iyidir kötüdür dışında çok ciddi Türkiye'yi sarsacak alanların bulunduğu bir teklif" dedi. (AUÖ-DK-Y) - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Meral Akşener İYİ Parti Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title