Haberler

İtalyanlar'dan Ebrar Karakurt'a yeni lakap! Milli voleybolcunun soyadından ilham aldılar

Güncelleme:

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Ebrar Karakurt, İtalya'nın Igor Gorgonzola Novara takımına transfer olmasının ardından ilk röportajını verdi. Milli voleybolcu, takım arkadaşlarının kendisine "Kara" diye seslendiğini ifade ederken "Bana Türkiye'de 'Wolfy' (Kurt gibi) dediklerini söyledim. Hoşlarına gitti ama bana Karakurt'tan 'Kara' deme kararı aldılar. Kara da sanırım İtalyanca'da 'canım' anlamına geliyormuş" dedi.

2020 Tokyo Olimpiyatları ve 2021 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda performansıyla kendine hayran bırakan Ebrar Karakurt, İtalya'nın Igor Gorgonzola Novara takımına transfer oldu. Milli voleybolcu yeni takımının formasıyla verdiği ilk röportajda takım arkadaşlarının kendisine taktığı lakabı söyledi.

"TAKIM ARKADAŞLARIM BANA LAKAP BULMAK İSTEDİ"

DW Türkçe'ye konuşan Ebrar Karakurt, İtalya'daki takım arkadaşlarının kendisine 'Kara' diye seslendiğini ifade etti. Genç voleybolcu, "Takım arkadaşlarım bana lakap bulmak istedi. Ebrar onlara uzun geldi. Bana Türkiye'de 'Wolfy' (Kurt gibi) dediklerini söyledim. Hoşlarına gitti ama bana Karakurt'tan 'Kara' deme kararı aldılar. Kara da sanırım İtalyanca'da 'canım' anlamına geliyormuş." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ebrar Karakurt Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

inad :

Lakaba gerek yokki, faşlaklez denince kendiside diğer herkesde onu bilir

18
47
yanıtYanıtla
ferfer :

yabancıları hiç sevmez görünürsünüz sorsak hepsi bize düşman dersiniz ama bizden bahsedincede böyle tereyağ gibi erirsiniz hoşunuza gider ne garip milletiz biz ya

22
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title