Haberler

İsviçre'nin Arnavut Futbolcuları, Sırbistan'a Attıkları Golden Sonra Kartal İşareti Yaptı

Güncelleme:

İsviçre'de forma giyen Arnavut futbolcular Granit Xhaka ile Xherdan Shaqiri, Sırbistan'a attıkları gol sonrası Arnavut kartalı yaptı.

2018 FIFA Dünya Kupası E Grubu ikinci maçında kozlarını paylaşan Sırbistan ile İsviçre 14. kez karşı karşıya geldi. Sırbistan maça hızlı başladı ve mücadelenin henüz başında 1-0 öne geçti. 5. dakikada sağ kanatta Steven Zuber'den topu kapan Dusan Tadic bekletmeden topu ceza alanına gönderdi. Pozisyonu iyi takip eden Aleksandar Mitrovic'in altıpas önünde yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak Yann Sommer'in sağından ağlarla buluştu!

XHAKA GOLÜ ATIP ARNAVUT KARTALI YAPTI

52. dakikada İsviçre harika gol ile skoru eşitledi: Blerim Dzemaili'nin pasıyla ceza alanında topla buluşan Xherdan Shaqiri'nin sağ çaprazdan yaptığı vuruşta top Aleksandar Kolarov'dan geri geldi. Dönen topu iyi takip eden Granit Xhaka'nın ceza sahası dışında sol çaprazdan kaleye gönderdiği sert şutunda meşin yuvarlak Vladimir Stojkovic'in solundan ağlarla buluştu. Arnavut asıllı olan Arsenalli yıldız Granit Xhaka, golü attıktan sonra 'Arnavut Kartalı' yaptı.

İsviçre'nin Arnavut Futbolcuları, Sırbistan'a Attıkları Golden Sonra Kartal İşareti Yaptı

ŞOVA SHAQIRI DE KATILDI

İsviçre aradığı golü 90. dakikada buldu! Sırbistan'ın yaklaşık 8 adamla rakip kale önünde gol aradığı pozisyonda kendi yarı sahasından çıkan Xherdan Shaqiri, uzun pasta topla buluştu. Ceza alanına girerek Stojkovic'le karşı karşıya kalan İsviçreli yıldız attığı golle skoru 2-1'e getirdi. Shaqiri de golünden sonra aynı Xhaka gibi 'Arnavut Kartalı' yaparak sevindi.

İsviçre'nin Arnavut Futbolcuları, Sırbistan'a Attıkları Golden Sonra Kartal İşareti Yaptı

LICHSTEINER: BENCE SEVİNÇLERİ GAYET NORMALDİ

İsviçre Kaptanı Stephan Lichsteiner, gol sevinçleriyle ilgili konuştu. Tecrübeli sağ bek, "Ülkemizde çok sayıda Arnavut var. Sırbistan ve Arnavutluk arasındaki tarih de biliniyor. Onlar için zihinsel olarak oldukça zor bir maçtı. Bence iyi bir sevinçti. Neden yapmasınlar ki? Bu, onların tarihi. Savaş onlar için zordu. Takımdaki Arnavut bir oyuncunun babasıyla sohbet etmiştim. Bana, geçmişlerini anlattı. Bu, futboldan çok daha fazlası. Savaş onlar için büyük sıkıntılar çıkardı. Maçtan önce de Sırp taraftarlar onları provoke etti. Bence sevinçleri gayet normaldi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Xherdan Shaqiri İsviçre Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

muşa:

hakemler taraflı maç yönetiyor Bizde olşa hakemleri aşardık değilmi kollanıyor işviçre maçlarını izleyin

3
8
yanıtYanıtla
galatasaraylı:

beşiktaşlılar hemen üstüne alınır güya kartal işareti yaptılar :D

3
8
yanıtYanıtla
Jebem Spitara:

Kosovaje Sırbija

1
9
yanıtYanıtla
64:

shagriiiiiii seni bekliyoruz cimboma

4
3
yanıtYanıtla
bzzt:

sırpları hiç sevmiyorum bosnadan sonra bende kredileri bitti

5
0
yanıtYanıtla
SHAQIRI:

CİMBOM KİM?? TANIYAMADIM

4
1
yanıtYanıtla
metin:

Avrupada yaşayanlar Arnavutların ne kadar PİSLİK bir millet olduğunu çok iyi bilir 5 para etmezler

0
4
yanıtYanıtla
metin ol:

öyle bir şey demissin ki sırplar daha mı iyi diyesim geldi

yanıt1
yanıt0
Shiqtar:

Kartal’ın kızı faleminder ne demek?

1
0
yanıtYanıtla
Kamil Serezli:

Helal olsun aslanlarıma alemin kralı Arnavutlardır

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title