Haberler

    Phillip Cocu'yu Ali Koç'a Önerenler Dirk Kuyt ve Dick Advocaat Çıktı

    Güncelleme:

    Lige kötü başlayan Fenerbahçe'de, Ali Koç'a Phillip Cocu'yu teknik direktörlüğe getirmesini tavsiye eden kişilerin Dirk Kuyt ve Dick Advocaat olduğu ortaya çıktı.

    Fenerbahçe'de yeni sezonda takımın başına gelen ancak ilk 4 haftada alınan kötü sonuçlarla tarşılan teknik direktör Phillip Cocu'yu başkan Ali Koç'a öneren isim tanıdık bir isim çıktı.Telesport muhabiri Marcel van der Kraan'a göre Cocu'yu, Fenerbahçe'ye sarı lacivertlilerin eski futbolcusu Dirk Kuyt ve eski teknik direktörü Dick Advocaat getirdi.

    ALİ KOÇ KUYT'I ARADI

    Advocaat, geçen sezon başında da vatandaşını F.Bahçe'ye tavsiye etti ancak eski başkan Aziz Yıldırım istemedi. Ali Koç ise Dirk Kuyt'ı arayarak tavsiye istedi. Kuyt'ın verdiği olumlu rapor sayesinde Cocu işe başladı.

    5 İSİM ÖNERİLDİ

    Hollanda gazetesi Algemeen Dagblad'ın yazarı Sjoerd Mossou'ya göre ise Menajer Janssen'den 'teknik direktör önerisi' istendi. Janssen, Cocu ile beraber 5 isim önerdi.

    Ali Koç ile Damien Comolli istedikleri 8 teknik adamdan olumsuz cevap aldı. Bunun üzerine Cocu'nun menajeriyle ilk görüşme 13 Haziran Çarşamba günü yapıldı. Menajer Rob Janssen, Comolli yurt dışına çıktığı gün İstanbul'a geldi, direkt Ali Koç'la görüştü.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Dirk Kuyt Ali Koç Spor Haberler

    500

    Yorumlar (20)

    Adınızı Yazın.:

    COMOLLI DOLANDIRICI ALİ KOÇ ACEMİ OLDUĞU İÇİN HEM COMOLLIYI HEM COCUYU FENERE KAKALADILAR ÇARE ERSUN YANAL DROGBA DEĞİL

    7
    4
    yanıtYanıtla
    KOÇUM BENİM:

    AZCIK SABREDİN BEKLEYİN HEMEN ÇALKANTI YAPMAYIN KADRO YENİ HERKES YENİ İLLAKİ BU DURUM OLACAKTI SADECE FENERBAHÇE İÇİN DEMEYİN BÜTÜN TAKIMLAR UYUM VE MADDİ SIKINTIDA BEKLEYELİM Bİ. SADECE FENERBAHÇEYE Bİ KAÇ MAÇ ŞANS PUANLARI LAZIM SONRASI GELECEKTİR.

    6
    5
    yanıtYanıtla
    KARLI DAĞLAR:

    Yok yaaa. Fenerbahçe birilerinin deneme tahtası mı? Usta adam ustalığını her yerde gösterir. Cocuya sabretmek? Fener tarihinin hezimetini yaşadıktan sonra. . GO HOME COCU. . . .

    yanıt0
    yanıt0
    Zalım Emme:

    koskoca aykut ağayı gönder cocu mudur nedir bunu getir yazık be

    6
    0
    yanıtYanıtla
    yahudicocugu:

    siyonist akli iste

    yanıt1
    yanıt0
    KARPUZDEĞİLTOP:

    Geçen sene Fener Malatya deplasmanında 2 - 0 kazanmış bu nasıl futbol diyorlardı, birden aklıma geldi çok güldüm, Allahta sizi güldürsün futbolseverler. Dünyanın hiçbir yerinde örneği yok, inanın. Futbol bizim işimiz. Madem bukadar transfer yapacaktınız Aykutu niye gönderdiniz. Bazı futbol yorumcuları emellerine ulaştılar maalesef, buna fenerliyim diyen bir yorumcuda dahil.

    4
    2
    yanıtYanıtla
    irfan:

    hocanın ne suçu var kahveden adam toplasam 3 maçta bir puan almıştım .

    5
    1
    yanıtYanıtla
    EFEDAYI:

    HOLLANDA''LILARDAN CACIK OLMAYACAĞINI SÖYLEMİŞTİK , DİNLEMEDİNİZ. . .

    4
    1
    yanıtYanıtla
    yine mi adana diyen adam:

    hatanin neresinden donulse kardir.

    2
    3
    yanıtYanıtla
    odtulu muhendıs:

    ERSUN YANAL HOCAYI İSTIYORUZ. . . TURKIYEYI BILEN. . . FENERBAHÇEYI ÇOK İYİ BILEN, FENERBAHÇEYI GELDIGI ILK YIL İÇİNDE SURE ZAMAN ISTEMEDEN 20 FARKLA ŞAMPIYON YAPMIŞ ADAMDIR ERSUN YANAL HOCA. . . . !!!!1 FENERBAHÇEYE YABANCI HOCALARDAN FAYDA GELMEZ. . . YABANCILARIN HICBIRININ FENERBAHÇE CAMIASI UMRUNDA DEGIL. . . HEPSI ALACAGI PARAYA BAKIYORLAR. . . SIRF PARA IÇIN GELIYORLAR. . . TURKIYENIN EN LUKS YERLERINDE YASAYIP TURKLERDEN TRILYONLARI KAZANIP GERI GIDIYORLAR. . . . FENERBAHCE CAMIASI ONLARIN UMRUNDA BILE DEGIL. . . !!

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title