Haberler

İki Grup Arasındaki Kavgayı Ayırmaya Çalışan Polis, Bacağından Yaralandı

Güncelleme:

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen polis, bacağından bıçakla yaralandı. Hastaneye kaldırılan polisin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da pastane sahibi ile bir kişi arasında kavga çıktı. Kavga edenlerin yakınlarının olay yerine gelmesi ile kavga büyüdü. İki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen bir polis bacağından bıçakla yaralandı. Hastaneye kaldırılan polis memurunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İki Grup Arasındaki Kavgayı Ayırmaya Çalışan Polis, Bacağından Yaralandı

KAVGAYI AYIRMAK İSTEYEN POLİS, BACAĞINDAN BIÇAKLANDI

Olay saat 15.30 sıralarında Hürriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre cadde üzerinde bulunan pastane sahibi ile bir kişi arasında kavga çıktı. Kavga edenlerinin yakınlarının olay yerine gelmesiyle kavga büyüdü. Olayın ihbarını alan polis ekipleri olay yerine geldi. Kavga edenleri ayırmak isteyen Y.T. ismindeki polis memuru bıçak darbesiyle bacağından yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri bacağından bıçakla yaralanan polis memuru Y.T.'yi ambulansla Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan polis memurunun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay sırasında darp sonucu yaralanan ismi bilinmeyen bir kişide yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

İki Grup Arasındaki Kavgayı Ayırmaya Çalışan Polis, Bacağından Yaralandı

POLİS EKİPLERİ İNCELEME YAPTI

Polis ekipleri olayın gerçekleştiği yere şerit çekerek çevrede geniş çaplı inceleme başlattı. Özel Harekat polisleri de bölgeye sevk edildi. Yapılan incelemelerde olay yerinde bir sopa ve bıçak olduğunu tespit etti. Yaşanan kavga sırasında bir aracın camı kırılarak araçta maddi hasar oluştu. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı.

İki Grup Arasındaki Kavgayı Ayırmaya Çalışan Polis, Bacağından Yaralandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziosmanpaşa kavga 3.Sayfa 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

hke:

sonra diyorlarki polis kavga bitince geliyor

2
1
yanıtYanıtla
MAHALLE SAKİNİ:

1968 DEN BERİ BEN BU MAHALLEDE İKAMET ETMEKTEYİM İNSANLARIN BİRBİRİNE SAYGISI YOK ANLAYIŞ SIFIR HELE TRAFİK TAM BİR KEŞMEKEŞ DOĞRU DÜRÜST PARK YERİ YOK ARAÇLAR TEK YÖNLÜ YOLA TERSTEN GİİP TRAFİĞİ İYİCE ZORA SOKUYORLAR UYARDIĞINDA KAFA TUTUYORLAR ÖZELLİKLE SALI GÜNLERİ KURULAN SALI PAZARI ÖZELLİKLE ESKİ EDİRNE ASFALTINDA TRAFİĞİN KİLİTLENMESİNE NEDEN OLUYOR ŞİKAYET ETSEKTE BELEDİYE BİR ŞEY YAPMIYOR YARIN SALI İNANMAYAN YARIN GELSİN BAKSIN YAŞANACAK YER DEĞİL BURASI

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title