Haberler

İstanbul'da aile boyu uyuşturucu ticareti: Kağıthane polisi merdivenin içinde 7.5 kilogram marihuana yakaladı

Güncelleme:

- (Özel) İstanbul'da aile boyu uyuşturucu ticareti: Kağıthane polisi merdivenin içinde 7.5 kilogram marihuana yakaladı Kağıthane Devriye Ekipler Amirliği görevlileri bir eve yaptığı basında 7.

- (Özel) İstanbul'da aile boyu uyuşturucu ticareti: Kağıthane polisi merdivenin içinde 7.5 kilogram marihuana yakaladı

Kağıthane Devriye Ekipler Amirliği görevlileri bir eve yaptığı basında 7.5 kilogram marihuana ele geçirdi

Operasyonda 5 kişi yakalanarak gözaltına alındı

İSTANBUL - Kağıthane Devriye Ekipler Amirliğine bağlı Mobil Park Timi, önceden uyuşturucu ticareti suçundan işlem yapılan bir şahsın Gültepe'deki evine operasyon düzenledi. Evde didik didik arama yapan polis ekipleri, merdivenin içine gizlenmiş yaklaşık 7.5 kilogram marihuana, 15 adet hint keneviri tohumu, ruhsatsız tabanca ve çok sayıda mermi ile bir miktar para ele geçirdi. Gözaltına alınan aynı aileden 3 kişiden 1'i tutuklanırken, 2 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliğine bağlı Mobil Park Timi, önceki gün saat 20.20 sıralarında Gültepe'de uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Bu kapsamda semtte fiziki çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, önceden uyuşturucu madde ticaretinden işlem yapılan Mertcan M.'yi yakaladı. Bunun üzerine polis ekipleri, şahsın evine operasyon düzenledi.

Kağıthane polisi merdiven içinde uyuşturucu buldu

Operasyonda evde didik didik arama yapan Kağıthane polisi, merdivenin içerisinde gizlenmiş yaklaşık 7.5 kilogram marihuana ele geçirdi. Aramalara devam eden polis ekipleri, 15 adet hint kök keneviri, ruhsatsız tabanca ve 49 adet mermi, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği düşünülen 2 bin 485 lira ve 2 adet cep telefonu ele geçirdi. Aramaların tamamlanmasının ardından Mertcan M. ile birlikte Melek T. (33), Sami T. (30), Cesur T. ve Nazife G. gözaltına alındı.

Şüphelilerden 1'i tutuklandı, 2'si adli kontrolle serbest

Emniyette işlemleri yapılan şüphelilerden Cesur T.'nin "kasten yaralama" suçundan arandığı ortaya çıktı. Melek T., Mertcan M. ve Nafize G.'ye "uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak" suçundan, Mertcan M.'ye ayrıca "ateşli silahlar kanununa muhalefet" suçundan adli işlem yapıldı. Emniyette işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen şüphelilerden Mertcan M. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Melek T. ve Nazife G. adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Uyuşturucu Ticareti Kağıthane 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title