Haberler

İstanbul: Appıah Fenerbahçe'de Mutlu

Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcusu Stephen Appiah, Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ve Sarı-lacivertli kulüple yaşayacağı çok güzel günler olduğuna inandığını söyledi.

Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcusu Stephen Appiah, Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ve Sarı-lacivertli kulüple yaşayacağı çok güzel günler olduğuna inandığını söyledi.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesine açıklamada bulunan Ganalı futbolcu, kendisi hakkında basında yer alan 'Fenerbahçe'de mutsuz, menajerini çağırttı ve gitmek istediğini belirtti' şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Dünden bu yana hakkımda söylemediğim bir sürü şey yayınlanıyor. Mutsuz olduğum, gitmek istediğim ve Luca'yı çağırttığım yolunda yazılan haberleri duyunca şok oldum. Nedense bazı insanlar benim Fenerbahçe'de mutlu olduğum gerçeğini bir türlü kabullenemiyor ya da kabullenmek istemiyor. Bu belki de normaldir, bilmiyorum. Birçok ülkede birçok takımda oynadım ama benim hakkımda bu kadar asparagas haber yayınlandığını hiç görmemiştim. Gerçi benim söyleyeceklerim,bu haberleri yazanların bir kulağından girip bir kulağından çıkacaktır ama tekrarlıyorum ki, ben Fenerbahçe'de mutluyum" diye konuştu.

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımına elenmeleriyle ilgili de Appiah, "Dün küçük hatalar yaptığımız için turu geçemedik. Ama unutulmasın ki Fenerbahçe, hala Avrupa arenasında ve biz Fenerbahçeli futbolcular olarak UEFA Kupası'nda Fenerbahçe'yi en üst noktaya kadar taşıyacağız, bunun için mücadele edeceğiz. Ayrıca menajerimin buraya gelmesi o kadar da şaşırtıcı değil, çünkü zaten benim burada olmam nedeniyle o da neredeyse İstanbul'da yaşıyor. Ben gördüm ki insanlar en küçük olumsuz olaydan sonra bile felaket senaryoları yazmaya ve kendileri inandığı gibi halkı da inandırmaya çalışıyorlar. Ancak kimsenin endişesi olmasın ben Fenerbahçe'de mutluyum ve Fenerbahçe ile yaşayacağım çok güzel günler olduğuna inanıyorum. Günün birinde buradan gideceksem, bu, sözleşmem bittiği zaman ya da Fenerbahçe Kulübü ile taraftarı beni istemediği zaman olur" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title