Haberler

İşCep'ten Anadolu Hayat Emeklilik ve Anadolu Sigorta'ya şifresiz geçiş yapabilme imkanı

Hayata geçirilen yeni özellikle banka müşterileri artık İşCep üzerinden Anadolu Hayat Emeklilik ve Anadolu Sigorta uygulamalarına da şifresiz kolayca giriş yapıyor.

Hayata geçirilen yeni özellikle banka müşterileri artık İşCep üzerinden Anadolu Hayat Emeklilik ve Anadolu Sigorta uygulamalarına da şifresiz kolayca giriş yapıyor.

İş Bankası açıklamasına göre, bu sayede İşCep kullanıcıları, Anadolu Hayat Emeklilik'teki bireysel emeklilik ürünlerine kısa yoldan erişip birikimlerini takip edebiliyor.

Diğer yandan, İşCep'ten Anadolu Sigorta ürünlerine direkt ulaşım kolaylığı sayesinde İş Bankası müşterileri, kasko, trafik, DASK, konut, sağlık sigortası gibi pek çok sigorta poliçelerini aynı uygulama içerisinden satın alabiliyor ya da mevcut poliçelerini yenileyebiliyor.

"Yetkinliklerimizi sürekli geliştiriyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, "Dijital çağda müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek ve onların hayatlarını kolaylaştırmak için müşteri analitiği, inovasyon ve müşteri deneyimi alanlarında yetkinliklerimizi sürekli geliştiriyoruz. Türkiye'nin en geniş işlem setine sahip ve ilk mobil bankacılık uygulaması olan İşCep bu anlayışımızın bir ürünü." ifadelerini kullandı.

Sezen, teknolojinin büyük bir hızla değiştiği bu dönemde iş birliğinin öneminin de her geçen gün daha da arttığını belirterek, şunları kaydetti:

"İş Bankası olarak ortak iş yapış yöntemlerini zenginleştirmek amacıyla çok uzun süredir teknolojik alanda yaptığımız yatırımları API'ler aracılığıyla sektörün kullanımına sunuyoruz. Şimdi bu API'leri kullanarak yapılan geliştirmeyle müşterilerimizin, Anadolu Hayat Emeklilik Mobil uygulamasından sunulan bireysel emeklilik ve hayat sigortası ürünlerine, Anadolu Sigorta Sigortam Cepte uygulamasından sunulan sigortacılık hizmet ve ürünlerine İşCep'ten şifresiz olarak erişimi mümkün hale geldi."

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Sigorta İş Bankası Sigorta Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title