Haberler

İrfan Can Kahveci transferinin perde arkası ortaya çıktı! Ali Koç'un bir sözü gidişatı değiştirdi

Güncelleme:

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı karşı karşıya getiren ve sarı-lacivertlilerin mutlu sona ulaştığı İrfan Can Kahveci transferinin perde arkasındaki detaylar ortaya çıktı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un akşam saatlerinde Başakşehir Kulübü'ne gidip "Hayırlı olsun deyip el sıkışmadan buradan ayrılmam" sözü, transferin çözülmesinde kilit rol oynadı.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında pazar akşamı yaşanan "İrfan Can Kahveci" derbisi Fenerbahçe'nin zaferi ile sonuçlandı. Hürriyet Gazetesi'nden Mehmet Arslan, yaşanan süreci ve perde arkasını anlattı.

Mehmet Arslan'ın yazısı şöyle;

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında pazar akşamı yaşanan "İrfan Can Kahveci" derbisi Fenerbahçe'nin zaferi ile sonuçlandı. Şimdi Fenerbahçeliler mutlu, Galatasaraylılar buruk. Ama o geceden geriye öyle hikayeler kaldı ki, anlatılmaya değer. Pazar öğle saatlerinde başlayan, ve gece yarısı sona eren bu transferin hikayesini ve o gece yaşananları anlatmaya başlayalım. Önce G.Saray pazarlığıyla tabii ki...

GALATASARAY TEKLİFİNİ REVİZE ETTİ

F.bahçe'nin araya girmesiyle birlikte Galatasaray, İrfan Can Kahveci için cumartesi günü yeni bir görüşme talep etti. Bu kez görüşme Abdürrahim Albayrak'ın işyerinde gerçekleşecekti. Başkan Mustafa Cengiz ve sarı-kırmızılı yönetim kurulu üyeleri, Göksel Gümüşdağ ile bir araya geldi. Teklifleri açıktı. İrfan Can'ı alalım, 5.5 milyon Euro verelim. Ayrıca Linnes'i size verelim. Sezon sonuna kadar da ücretini biz ödeyelim. Şampiyon olursak 1 milyon Euro bonus ve satıştan yüzde 30 pay verelim.

"İRFAN CAN'IN TELEFONU KAPALI TUTULACAK"

Başakşehir Kulübü yöneticileri Galatasaray ile görüşmeye giderken kulübe bir de talimat bırakırlar. "İrfan Can Kahveci kulüpten ayrılmayacak. Ayrıca telefonunu da kapalı tutacak." Bu talimatın altında da İrfan Can'a ulaşmak isteyen Galatasaray ve Fenerbahçeliler ile teması tamamen kesme amacı yatar. İrfan Can odasına çekilir. Telefonlar kapatılır. Ve beklemeye başlar.

EMRE BELÖZOĞLU DEVREYE GİRDİ İŞLER DEĞİŞTİ

Galatasaray teklifini 1.5 milyon Euro daha yükseltmiştir. Bu teklif ile Galatasaray bir adım öne geçmiştir. Ama Fenerbahçe Kulübü transferdeki ısrarını sürdürür. Sportif Direktör Emre Belözoğlu, İrfan Can Kahveci'nin menajeri Batur Altıparmak ile Başakşehir Kulübü'ne gelir. Bu kez Fenerbahçe ile pazarlıklar başlar. Fenerbahçe'nin teklifi daha caziptir. Ama ya oyuncu? İrfan Can Kahveci hangi kulübü isteyecektir?

"F.BAHÇE Mİ G.SARAY MI?" SORUSUNA ÇARPICI YANIT!

Başakşehir Kulübü yetkilileri İrfan Can ile bir araya gelir. Fenerbahçe mi, Galatasaray mı? İrfan Can'ın yanıtı nettir: "Bana bu soruyu iki kulübün teklifleri eşit olduğunda sorun lütfen. O zaman karar veririm. Ama şu anda hangi kulübün teklifi Başakşehir'in menfaatlerine uygunsa ben kabul ederim." İrfan Can'ın bu sözleri sonrası Fenerbahçe ile pazarlık başlar. Emre Belözoğlu, transfer bitmeden kulüpten ayrılmayacağını söyler.

"HAYIRLI OLSUN" DEYİP EL SIKIŞMADAN AYRILMAM

Ama tam olarak da anlaşma sağlanamaz. Bunu üzerine Başkan Göksel Gümüşdağ, Emre'ye; "Eğer İrfan Can Kahveci'yi almadan gitmem diyorsanız, Sayın Ali Koç ile konuş şartlar bu." der. Emre Belözoğlu telefonla Ali Koç'u arar. Koç saat 19.00'da Başakşehir Kulübü'ne gelir. Ve ağzından çıkan ilk cümle şu olur: "Hayırlı olsun deyip el sıkışmadan buradan ayrılmam."

Dahası yanında bir de paket getirmiştir. Paket açılır içinde İrfan Can Kahveci formaları çıkar. Koç, transferi bitireceğinden öylesine emindir ki, Fenerium formaları basmıştır bile.

G.SARAY'DA TERİM, F.BAHÇE'DE ALİ KOÇ İSTEDİ

Sonuçta el sıkışılır. 7 milyon Euro, 1 milyon Euro şampiyonluk primi ve satıştan yüzde 20 pay ile İrfan Can Kahveci, Fenerbahçeli olur. Hikaye bu. Ama bu transfer için son cümleyi bir Başakşehirli yönetici söyler: "Bu transferi Galatasaray'da Fatih terim, Fenerbahçe'de Ali Koç istedi."

Kaynak: Haberler.com / Spor

İrfan Can Kahveci Galatasaray Fenerbahçe Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

Gereksiz:

O kadar abartmayın bu transferi, parayı verdi ve aldı, bu başarı değildir başarı 4-5 euro verip alabilmektedir o kadar parayı verip de alınamayacak futbolcu yok zaten . Kendinizi kandırın. GS bu ülkenin vizyonudur diğerleri onu takip eder, ve izler.

17
11
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Desene yine GS feneve Irfan kahveciyi kakaladi, o parayi etmez. irfan Aci kahvenizin yaninda bol bol su icin bogaziniz yanar!

18
7
yanıtYanıtla
YOUMCUYA:

KEDİ İLE CİĞER MESELESİ YANİ UZANAMADINIZ YANİ HA HA AHHHHAAA

yanıt4
yanıt7
cevap:

Kahvecinin Başakşehirde şampiyonlar liginde vizyonu nedir kaç maç almış 6 yedi

yanıt1
yanıt4
YORUMCUNUN YORUMCUSU:

SİZ ZAMANINDA O KAHVEYİ MEHMET YOZGATLILARLA MEHMET TOPUZLARLA BOL BOL İÇTİNİZ. KAPAK

yanıt2
yanıt1
ultra:

bu büyük bi plandı galatasarayın irfan can ismini söyleyip fernandesi bitirmesi hem irfanın kariyerini bitirdi hemde galatasaray fernandesi sesiz sakin bitirdi.

14
10
yanıtYanıtla
7 yıl,yorumcuya:

3 Temmuz olmasaydı bu lig böyle olmazdı,bize sadece 1 şampiyonluk yeter gerisi zaten gelicek :))) gölgemizde yaşamaya devam edin :))) ŞAMPIYON FENERBAHÇE

7
15
yanıtYanıtla
7 yıl:

komik seni o olmasaydı bu olmasaydı ozaman ne olurdu he de he he türkiyenin istesenizde istemesenizde futbolda diğerlerini bilmem takip etmem en büyük kulubu GALATASARAY''DIR. TESADÜF FİLAN OLSADA KUPA VE BAŞARILAR ORTADA BİDE YILDIZ VAR ONLARIN BİZİM AYARIMIZA GELSİN OZAMAN TARTIŞALIM . .

yanıt2
yanıt1
7 yıl:

7 Yıldır uzanamadıgınız cigere transfer calımları ile seviniyorsunuz

11
9
yanıtYanıtla
Mami:

Algı yaratacağınızı mı sanıyorsunuz? Sene sonunda bu oyuncuların ücretleri nasıl karşılanacak; nasıl paramparça olduğunuzu hep birlikte izleyeceğiz. . .

14
5
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title