Haberler

Bunalıma Girip İntihara Kalkışan Genci, Kaymakam İkna Etti

Güncelleme:

Van'da bunalıma girerek intihar etmek isteyen genç, Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu tarafından ikna edildi. İntihara kalkışan gencin çocuğunun bronşit olduğu ve imkansızlıklar nedeniyle 700 TL'lik elektrik borcunu ödeyemediği ortaya çıktı.

Van'ın Erciş ilçesinde bunalıma girerek intihar etmek isteyen genci Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu ikna etti.

BÖLGEYE ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Alınan bilgilere göre, olay, Vanyolu Caddesi üzerinde bulunan bir binanın 5. katında meydana geldi. Binanın 5. katında bir ayağını boşluğa sarkarak intihar etmek isteyen Karabük doğumlu Fırat Gül (24) için bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Bu sırada itfaiye ekipleri, gencin atlama ihtimaline karşı önlem aldı.

KAYMAKAMIN İKNA ÇABALARI SONUÇ VERDİ

Yaklaşık bir saat boyunca devam eden görüşmenin ardından intihar etmek isteyen Fırat Gül, Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu'nun alana gelmesini İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş'a telefonla bildirdi. Bunun üzerine Kaymakam Mehmetbeyoğlu makamından gelerek gencin bulunduğu binaya çıktı. Uzun uğraşlar sonucu genci intihar kararından vazgeçiren Kaymakam Mehmetbeyoğlu, Gül'ü elinden tutarak binadan indirdi.

GENCİN ÇOCUĞUNUN BRONŞİT HASTASI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Kaymakam Mehmetbeyoğlu'nun bu davranışı alanda toplanan vatandalar tarafından alkışlarla karşılandı. Kaymakamın kolunda makama doğru giden Fırat Gül, çocuğunun bronşit hastası olduğunu, maddi imkansızlık nedeniyle 700 TL civarındaki elektrik borcunu ödeyemediği için elektriğinin kesildiğini söyledi.

Kaymakam Mehmetbeyoğlu, genci makamında ağırladıktan sonra tüm sorunlarını giderdi. Sağlık kontrolünden geçirilen gencin ifadesinin ardından ailesiyle birlikte memleketine döneceği kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İtfaiye Erciş 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
500

Yorumlar (22)

adem:

bunların yıcek ekmegı yoktur ama sıgaraya oldumu başka şeylere oldumu parayı bulular bu vatandaş surıyelı galıba

1
17
yanıtYanıtla
uzaylı:

suriyeli intihar etmez laaa devlet benden senden iyi bakıyor onlara merak etme :)))

yanıt5
yanıt0
by gereksiz:

be kardeşim doğru dürüst işin gelirin yoksa ne diye dünyaya çocuk getiriyorsun yazık be böyle çocuklara

4
4
yanıtYanıtla
toro:

Bugün elektirik faturasını ödeyemeyediği için intihar eden yarın internet faturası kabarık gelirse ailesini katleder bence bırakın atlasın

3
5
yanıtYanıtla
sekoı:

her faturasını ödeyemeyen intihar etsin o zaman bu dünyaya rahat yaşamaya gelmedik anlayın bunu artık burası imtihan yeri

2
6
yanıtYanıtla
otobüs şöförü burak:

daha iyi yaşam sağlarsan insanlara neden intahar etsinlenler

yanıt4
yanıt1
yılmaz:

Bunalım, Cinnet, depresyon, piskoloji bunları bi araştır istersen kimse aklı başındayken böyle birşey yapamaz herhalde bunu bilmiyormusun deli numarasımı yapıyosun, senin tuzun kuru olabilir.

yanıt1
yanıt0
tr:

ne demek rahat yaşamaya gelmedik kim diyor bu salakça sözü sana insanoğlu insan olarak doğar insan gibi yaşayıp insan gibi ölmek için dunyaya gelmiştir yok insanın kendi hatası olur yaptıklarının karşılığını görür o ayrı sen şimdi neye göre konuşuyorsun allah kuluna zulum etmez yok allah dunyayı yarattı kuluna bu dunyada rahat vermeyecek diyorsan sen rahat yaşama kendi dert sorun yapacak işler ile uğraş ama burda yobazlık yapma cahil ukala

yanıt0
yanıt0
bursadan yılmaz:

Bu adamı bu hale getirenler utansın, kendine zam yap herşeye zam yap milletin kemer sıksın ak partiliydim ama asla oy vermeyeceğim size artık.

5
2
yanıtYanıtla
CRZ:

ÜLKEDE KRİZ YOK HERŞEY NORMAL GÖRÜYORUZ ÇOK ŞÜKÜR

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title