Haberler

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı reddeden Cavani için Inter ve Atletico Madrid transfer yarışına girdi

Güncelleme:

İtalya Serie A ekiplerinden Inter ve La Liga temsilcisi Atletico Madrid, PSG ile sözleşmesi sona erecek ve Fenerbahçe ile Galatasaray'ın da gündeminde olduğu iddia edilen Edinson Cavani'yi kadrolarına katmak için yarış halinde. Cavani ise tercihini, daha önce hiç forma giymediği La Liga'dan yana kullanmak istiyor.

Avrupa ekipleri gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam ediyor. Mundo Deportivo'da yer alan habere göre; Inter ve Atletico Madrid, Cavani'yi kadrolarına katmak için çaba sarf ediyor.

INTER 3 YILLIK SÖZLEŞME ÖNERDİ

İtalyan temsilcisi 33 yaşındaki Cavani'ye 3 yıllık sözleşme önerdi. Takımın forvet oyuncusu Lautaro Martinez'in transfer döneminde takımdan ayrılması beklenirken, Inter, Martinez'in boşluğunu Cavani ile doldurmayı hedefliyor. Fransız ekibi Paris Saint Germain ile sözleşmesi sona erecek Cavani için İtalya'dan gelen teklifin 3 yıllık olduğu ifade edildi.

CAVANI'NİN TERCİHİ HİÇ OYNAMADIĞI LA LIGA

Inter'in teklifinin yanı sıra Atletico Madrid de Uruguaylı golcü için girişimlerini sürdürüyor. İspanyol gazetesinde yer alan haberde, Madrid ekibinin devre arası transfer döneminde de Cavani için teklifte bulunduğu, ancak şu anda bonservis bedeli olmayacağı için transferin daha kolay gerçekleşebileceği belirtildi.

Haberde ayrıca, tecrübeli golcünün de daha önce oynamadığı La Liga'da boy göstermeyi istediği yer aldı. Cavani daha önce İtalya'da Palermo ve Napoli formaları giymiş, ardından PSG'ye transfer olmuştu.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY'I REDDETTİ

Fransız gazeteci Ignazio Ganuardi, Paris Saint-Germain ile sözleşmesi sona erecek olan Uruguaylı golcünün peşinde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da olduğunu ancak tecrübeli ismin Türkiye'ye gitmeye sıcak bakmadığını söyledi.

Ganuardi verdiği bilgilerde, "Cavani, PSG ile sözleşmesi bittikten sonra Avrupa'nın zirve takımlarından birine gitmek istiyor. Inter ve Atletico Madrid'den teklif var, Fenerbahçe ve Galatasaray ile Newcastle United'a ise sıcak bakmıyor." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Atletico Madrid İtalya Madrid Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

Mert:

İnanıyorum ki başarıya aç bir oyuncu gelse daha çok fayda sağlar. Nİce ünlü oyuncu geldi de ne oldu sanki. Fenerbahçe şampiyon olamıyor kupa alamıyor.

1
0
yanıtYanıtla
Avni:

Bjk ye gidiyor hahahahah...

0
1
yanıtYanıtla
oha:

aferin gözüme girdi feneri reddetmiş. ama cimbomu nasıl reddersin iyi düşün hatırla bizim uefa kupamız var bak 33 yaşındasın 20 yıl önce aldık 13 yaşındaymışsın nasıl hatırlamazsın? daha iyi takımı nereden bulacan yaşın geçmiş zaten

0
1
yanıtYanıtla
hmm:

demek ki daha pili bitmemiş. pili bitince çürüğe çıkınca son vurgun yapmaya gelir gerekirse el de öper

0
0
yanıtYanıtla
1234:

neyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :D

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title