Haberler

İnşallah Romanya'dan Yeni Rekorlarla Döneriz"

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Romanya'nın başkenti Bükreş'te gerçekleştirilecek Avrupa Güreş Şampiyonası'nda milli takımdan önemli başarılar beklediklerini belirtti.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Romanya'nın başkenti Bükreş'te gerçekleştirilecek Avrupa Güreş Şampiyonası'nda milli takımdan önemli başarılar beklediklerini belirtti.

Serbest Güreş Milli Takımı ile Romanya'ya giden Aydın, yaptığı açıklamada, büyüklerde bu yılki ilk önemli şampiyonaya çıkacaklarına dikkati çekerek, "Avrupa Güreş Şampiyonası için hazırlıklarımızı tamamladık. İlk olarak serbest stilde mindere çıkacağız. Ardından kadın güreşçilerimiz ve son olarak da grekoromen stildeki sporcularımız madalya arayacak." ifadelerini kullandı.

Geçen yıl gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonası'nda elde edilen başarıları hatırlatan Aydın, şu görüşlere yer verdi:

"Dağıstan, güreş sporunun çok ilgi gördüğü bir yer. Kaspiysk kentinde 7 gün süren şampiyonada Türkiye 5'i altın, 8'i bronz olmak üzere toplam 13 madalya kazanmıştı. 2017 yılında ise Sırbistan'ın Novi Sad kentinde düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 5 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazanmıştık. Bunlar gerçekten de tarihi başarılar. Son 2 Avrupa Şampiyonası'nda tam 10 kez İstiklal Marşı'mızı okuttuk. Adeta Avrupa'ya İstiklal Marşı'mızı ezberlettik. Romanya'da madalya sayılarımızı artırmak ve yine bayrağımızı göndere çektirmek istiyoruz. Milli takımlarımızın kamplarını tek tek ziyaret ettim. Sporcularımızın kazanma azimlerini bizzat gördüm. Bu da beni fazlasıyla memnun etti. İnşallah Romanya'dan yeni rekorlarla döneriz."

Şampiyonada mücadele edecek kadın milli takımı 8 Nisan Pazartesi günü, grekoromen milli takımı ise 10 Nisan Çarşamba günü Bükreş'e gidecek.

Kaynak: AA / Spor

Romanya Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title