Haberler

    İngiliz lüks moda perakende zinciri Harvey Nichols, Türkiye'den çekildi

    Güncelleme:

    2006 yılında Türkiye pazarına giren İngiliz lüks moda perakende zinciri Harvey Nichols, sürpriz bir karar aldı. Ünlü marka Türkiye'den çekildi.

    İngiliz lüks moda perakende zinciri Harvey Nichols, Türkiye'den çekilme kararı aldı. 2006 yılında Türkiye'nin ilk uluslararası çok katlı lüks mağazası olarak Kanyon AVM'de kapılarını açan marka, 2009'da Demet Sabancı Çetindoğan'ın patronu olduğu Demsa Group'un bünyesine katılmıştı.

    İngiliz lüks moda perakende zinciri Harvey Nichols, Türkiye'den çekildi

    YERİNE BRANROOM GELDİ

    Sessiz sedasız Türkiye'den çekilen Harvey Nichols'ın Kanyon'daki yerine Demsa'nin kendi mağazası Brandroom geldi. Harvey Nichols Kanyon'da üç kata yayılırken, bir katı geri veren Demsa, Brandroom'la sadece iki kat kiraladı. 250'den fazla lüks markaya ev sahipliği yapan Brandroom, Demsa'nın Türkiye'ye getirdiği markaları aynı çatı altında alışveriş tutkunlarıyla buluşturmasıyla biliniyor.

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Harvey Nichols Haberler

    Bakmadan Geçme

    Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
    500

    Yorumlar (6)

    Osman Tokgonul:

    Le le le le ... Oy ben tükenmişem . Oy ben bitmişeeem loy loy loy . Getmiiişş , getmiş ,benim canım cigerim gediymiiişşş ... Kim la bu HARVEY NİCHOLS ?... De get , Cehennemin dibiye yolun var . Sen yokken de bu ülke vardı . Hadi yallah

    28
    19
    yanıtYanıtla
    corç:

    kim alcak asgeri ücretle :D çok bile durmuşlar.

    16
    1
    yanıtYanıtla
    Huseyin Keskin:

    Yabancı sermaye böyle paraları yurt dışına kaçırıyorlar Abdülhamid zihniyeti olmazsa zor yabancı sermaye I vergi ile girdiler şimdikiler 10 yıl vergisiz yabancı sermaye yabancı futbolcu sömürüyor

    7
    6
    yanıtYanıtla
    DOLARLA MAAŞ ALMAYAN adam:

    Eveeeettt

    9
    1
    yanıtYanıtla
    Milliyetçi:

    İyi bilirim orda çalıştım kanyonda 3 katı kapamak zaten dünya markası olduğunun göstergesidir. bir tsört 20 bin TL felan

    8
    1
    yanıtYanıtla
    Mustafa Aslan:

    Bu aşininda sahtesini cikarirlar

    1
    3
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title