Haberler

Iğdır: Iğdır'da Mehmetçiğe Kermesli Destek

Iğdır'da 1. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgenaral Tarık Özkut'un eşi Özlem Özkut ve 5. Hudut Alay Komutanı Piyade Kurmay Albay Levent Çolak'ın eşi Leyla Çolak'ın himayesinde Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı yararına bir kermes düzenlendi.

Iğdır'da 1. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgenaral Tarık Özkut'un eşi Özlem Özkut ve 5. Hudut Alay Komutanı Piyade Kurmay Albay Levent Çolak'ın eşi Leyla Çolak'ın himayesinde Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı yararına bir kermes düzenlendi.

Iğdır Askeri Gazinosu'nda düzenlenen kermesin açılışına Iğdır Valisi Halil Ulusoy'un eşi Aysel Ulusoy, 1. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgenaral Tarık Özkut' un eşi Özlem Özkut, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cemal Dikmen'in eşi Melek Dikmen, Belediye Başkanı Nurettin Aras'ın eşi Nevin Aras, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük'ün eşi Ayşe Küçük, 5. Hudut Alay Komutanı Kurmay Albay Levent Çolak'ın eşi Leyla Çolak ve çok sayıda subay, astsubay, uzman erbaşların eşi ve Iğdırlı bayan katıldı.

Kermeste, 5. Hudut Alay Komutanlığı'na mensup subay, astsubay ve uzman erbaş eşlerinin 2005-2006 dönemi sosyal etkinlikleri kapsamında açılan resim, ahşap boyama, dekoratif sabun ve alüminyum kabartma tablo kurslarında kazanılan el becerileri sonucunda ortaya çıkan çok özel eserleri sergilendi.

Kermesin açılışında konuşan 5. Hudut Alay Komutanı Kurmay Albay Levent Çolak'ın eşi Leyla Çolak, "Kermes, gece gündüz, sıcak soğuk demeden, en zor iklim ve arazi koşularında ülkenin sınırlarını büyük bir özveriyle koruyan 5. Hudut Alay Komutanlığı'nda görevli subay, astsubay ve uzman erbaşlarının eşleri olan bizlerin, tamamen kendi el emeğimiz olan malzemelerle düzenlenmiştir. Elde edilecek gelir, Alay Komutanlığı'ndan teşkil edilen bağımsız bir heyet tarafından Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacaktır. Kermesten satın alacağınız her bir ürüne ödediğiniz para, bu ülke için kendisini feda etmiş kahraman şehitlerimizin bizlere emanet ettiği eş ve çocukları ile vücudunun bir uzvunu hiç çekinmeden vatanına feda eden kahraman gazilerimize verilecektir. 5. Hudut Alay Komutanlığı'nda görev yapan subay, astsubay ve uzman erbaş eşleri olarak; devletimizin devamlılığı, vatanımız ve milletimizin bölünmez bütünlüğü, huzur ve refahı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan bu kahraman Mehmetçikler'in önünde bir kez daha saygı ve sevgiyle eğiliyor, başta ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize rahmet diliyor, kahraman gazilerimizi büyük bir minnetle anıyoruz" diye konuştu.

Sergilenen eserlerin satışından elde edilen 5 bin YTL gelirin TSK Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacağı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title