Haberler

İçişleri Bakanı Soylu: "Bir Çok Koldan Faaliyet Yürütüyorlar"

- "AK Parti Akçaabat Futbol Şöleni Turnuvası Teşkilatlar Buluşuyor" etkinliği İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun konuşmasıTRABZON - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Akçaabat İlçe başkanlığınca düzenlenen "AK Parti Akçaabat futbol şöleni turnuvası teşkilatlar buluşuyor" kupa törenine katıldı.

- "AK Parti Akçaabat Futbol Şöleni Turnuvası Teşkilatlar Buluşuyor" etkinliği

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun konuşması

TRABZON - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Akçaabat İlçe başkanlığınca düzenlenen "AK Parti Akçaabat futbol şöleni turnuvası teşkilatlar buluşuyor" kupa törenine katıldı. Soylu, ilçede bir restoranda düzenlenen programda bir konuşma yaptı.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen futbol turnuvasında ödül alan takımlar için ilçedeki bir restoranda düzenlenen törene de katılan Soylu, turnuvaya katılanlara ve emeği geçenlere teşekkürlerini lletti.

Bakan Soylu, burada yaptığı konuşmada, AK Parti ailesinin, Türkiye'nin uzun zamandır bir arada olma hasretine önemli bir şekilde kavuşmasını sağladığını söyledi.

AK Parti'nin Türkiye'nin 81 ilinde milletiyle kucaklaşabilen bir anlayışın sahibi olduğunu belirten Soylu, şunları kaydetti:

"Türkiye'ye bir takım bazı nasihatlarda bulunanlar, güney doğuda, kuzeyde, batıda, güneyde, orta anadoluda kendilerinin söz söyleyebileceği muhattaplar bulmakta zorlanmaktadırlar. Sayın Cumhurbaşkanımız ile Şırnak ve Hakkari'ye gittik. On binlerce insan sokaklarda, salonların etrafında bu ülkenin birliğini haykırarak Cumhurbaşkanımızı karşıladı. Bir ay önce sayın Başbakanımız ile Hakkari'ye gittik, aynısı böyle oldu. Buralarda korku iklimi oluşturarak, mahalle baskısı kurarak insanlarımızı bizden ayırmaya, bizi bizden ayırmaya çalışanlar maalesef aradıkları noktaya gelemediler."

-"Bir çok koldan faaliyet yürütüyorlar"

Türkiye'nin önünde önemli bir süreç bulunduğuna işaret eden Soylu, "Sizce Amerika niçin Suriye'de binlerce asker barındırmaktadır? Onlarca üst oluşturmuştur. Neden? Neden bunu yapıyor? Mesele DEAŞ ise DEAŞ ile PKK'yı anlaştırdı zaten. Mesele nedir o zaman? Mesele bu coğrafyada yeni bir hükümranlık anlayışıdır. Bu coğrafyada etkin olan, bu coğrafyada yüzlerce yıl geleneğini, bu coğrafyaya olan aidiyetini, bu milletlerle olan hısımlığını devam ettiren bu anadolu coğrafyasının milletine müsade etmemektir. Mesele çok net ve açıktır. 15 Temmuz'da Türkiye'nin sistemini değiştiremeyenler, 15 Temmuz'da Tayyip Erdoğan ve AK Parti'yi, bu büyük milleti tasviye edemeyenler bunu devam ettirebilmek için bir çok koldan faaliyet yürütüyorlar. Kafaları karışık, kendi içlerinde tesanütleri ve uyumları söz konusu değil. Türkiye'de var olan demokrasiyi tahrip etmek, tasviye etmek ve ortadan kaldırmak istiyorlar. Bugün hepimiz demokrasinin ve hukukun gücüyle buradayız." diye konuştu.

Bakan Soylu, konuşmasının ardından turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve plaketlerini sundu.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Soylu Akçaabat Ak Parti Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title