Haberler

Hüseyin Kalpar: "Kazanmak İçin Sahada Olacağız"

- Hüseyin Kalpar: "Kazanmak için sahada olacağız"ELAZIĞ - Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında kazanmak için sahada olacaklarını belirten Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, her zamankinden çok daha fazla hırslı, istekli, inanan bir takım hüviyetinde olacaklarını söyledi.

- Hüseyin Kalpar : "Kazanmak için sahada olacağız"

ELAZIĞ - Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında kazanmak için sahada olacaklarını belirten Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, her zamankinden çok daha fazla hırslı, istekli, inanan bir takım hüviyetinde olacaklarını söyledi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor, ligin 16. haftasında evinde oynayacağı Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde hazırlıklarını devam ettiren bordo-beyazlı ekipte, karşılaşma öncesi Mertan Caner Öztürk haricinde sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

Göreve başladıklarında 6 maç olduğuna dikkat çeken Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "6 maçın 2'si içeride, 4'ü deplasmandaydı. Şu ana kadar 3 deplasman maçı oynadık ve birinde mağlup olduk. Bizim en büyük kaybımız içeride oynadığımız Bolu maçı oldu. Boluspor maçını kazanmış olsaydık çok daha farklı olacaktı. İki deplasman üst üste Adana'ya gittik. Alınan 2 puan aslında kötü değil, ama daha fazla puanlar alabilirdik. İki Adana takımına 2'şer gol atıp 1 puan almak olmamalıydı. Deplasmandan alınan puanlar her zaman önemli puanlardır. İnşallah bunu ileriki haftalarda telafi ederiz. Önümüzde çok çok önemli bir Erzurum maçı var. Erzurumspor maçını kazanmak için sahada olacağız. Her zamankinden çok daha fazla hırslı, istekli, inanan bir takım hüviyetinde olmamız gerekiyor. Bunu da yapacaklarına inanıyorum ve güveniyorum. Kazanmaya ihtiyacımız var. Bu hafta kazanma haftası olsun diyorum. İnşallah kazanan taraf biz oluruz. Sportmence bir oyun ortaya çıkar ve mutlu bir şekilde sahadan ayrılmış oluruz" dedi.

Mertan Caner Öztürk'ün sarı kart cezası nedeniyle sahada olamayacağını hatırlatan Kalpar, "Geldiğim günden beri eksiksiz hiç maçımız olmadı. Eksiklere sığınarak bir sıkıntı yaratmadık, yaratmıyoruz da. Eğer böyle bir sıkıntı içine girersek bahane etmiş oluruz. Bende bu tür bahanelerden hep uzak kalmaya çalışıyorum. Oynayan oyuncularım da oynamayanlar kadar en az verim veriyor. Ne olursa olsun eksik olmamak daha iyi ama futbolda var tür olaylar. O eksiklerin arkasına sığınmadan mücadelemize devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Erzurumspor Kulübü Hüseyin Kalpar Mertan Caner Elazığspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title