Haberler

Hedefimize Ulaştık

Bank Asya 1. Lig'de Kendi Sahasında Karşıyaka'yı 3-0 Yenen Malatyaspor'da Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç, Lig Sonu için Ortaya Koydukları Hedefe Ulaştıklarını Söyledi.

Bank Asya 1. Lig'de kendi sahasında Karşıyaka'yı 3-0 yenen Malatyaspor'da teknik direktör Fahrettin Ömeroviç, lig sonu için ortaya koydukları hedefe ulaştıklarını söyledi.

Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Ömeroviç, Malatyaspor'un kendi sahasında sezonun son maçını yaptığını söyleyerek, 'Son maç güzel bir oyun ile sona erdi. Futbolcuları kutluyorum. Sezon boyunca seyircilerimiz her zaman yanımızda oldu, onları da kutluyorum' dedi.

Ömeroviç, takımdaki oyuncuların 10 ay boyunca önemli sıkıntılar atlattığını belirterek, 'Futbolcular son 10 ay içinde büyük sıkıntılar yaşadı. Sıkıntılar varken performansı göstermek farklı oluyor. Sonuçta hedefimiz için başardık' diye konuştu.

Malatyaspor'u tebrik eden Karşıyaka Teknik Direktörü Reha Kapsal ise çıkışta olan bir takıma karşı oynadıklarını söyleyerek takım olarak artık son 2 maç için çaba göstereceklerini söyledi.

(BK-MFS-GS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title