Haberler

Antalyalı vatandaş, hatalı basım 50 TL'ye bin katı fiyat biçti

Güncelleme:

Antalya'da özel bir şirkette çalışan Deniz İnce (30), elinde bulunan hatalı basım 50 TL'ye bin katı fiyat biçerek 50 bin TL'ye satacağını söyledi.

İLK GÖRDÜĞÜNDE SAHTE SANDI

Giderleri için bankamatikten para çeken Deniz İnce, paraları sayarken içlerinde bulunan 50 TL'de bir farklılık dikkatini çekti. Parayı inceleyen İnce, 50 TL'lik banknotun ön yüz sağ üst köşesinde '50' yazması gerekirken, basım hatasından dolayı sadece '5' yazdığını fark etti. İlk başta sahte olduğunu düşündüğü 50 TL, para sayma makinesi ve sahte para kaleminden başarıyla geçti. Paranın sahte değil hatalı basım olduğunu öğrenen İnce, internetten araştırma yaparak bu tür paraların yüksek değerlere satıldığını fark etti. İnce, elindeki hatalı basım 50 TL'ye bin katı fiyat biçerek 50 bin TL'ye hatalı para koleksiyonu yapan kişilere satmak istediğini belirtti.

Antalyalı vatandaş, hatalı basım 50 TL'ye bin katı fiyat biçti

"İLK İŞİM PARA SAYMA MAKİNESİNDEN GEÇİRMEK OLDU"

Hatalı basım paranın bankamatikten para çektiği sırada eline geçtiğini kaydeden Deniz İnce, "Paraları sayarken birden dikkatimi çekti. İlk başta sahte olduğunu düşündüm. İlk işim parayı para sayma makinesinden geçirmek oldu. Ondan sıkıntısız bir şekilde geçti. Para kalemiyle de çizdim, orada da bir sorun olmadı. Haberleri görünce ben de elimdeki bu parayı değerlendirmek istedim" dedi.

Antalyalı vatandaş, hatalı basım 50 TL'ye bin katı fiyat biçti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500

Yorumlar (38)

ALLAH C.C. AKIL FİKİR VERSİN...:

Bu haftaki ''''HATALI BASIM PARA'''' haberi nerde diye arıyorduk. Şükür çıktı ortaya, ilacımızı aldık bu hafta da rahatladık. . . Geçen hafta aynı haber içeriğine üstteki yorumu yazmıştım. Demekki her hafta bir haber çıkacak anlaşıldı. Bu demek oluyorki bu haberler hiç bitmeyecek ve de tıklandıkça bu haberler devam edecek. Haberin içeriğini okumadan yazdım yorumu. Klasik haline geldi artık.

20
0
yanıtYanıtla
ref:

bunları 50 bine alan varmı gercekten?

14
0
yanıtYanıtla
GERÇEK:

Yok tabiki sığır bunlar

yanıt9
yanıt0
Fako:

Butun 50 tl ler hatali artık hatasiz 50tl değerli. Bende sahibinden hatasız boyasız 50tl var almak isteyenler bulsun beni.

13
0
yanıtYanıtla
Yeter Artık Da:

Bıktık şu basım hatalı para haberlerini görmekten yeter da 3 günde bi bu haneri yayınlamak zorumdamısınız?

13
0
yanıtYanıtla
Damat İbrahim Paşa:

Darphane-i Hümayuna tez name-i müstehbere çekile. Bankınotul hamsini taab eyleyen kudem gaffal binaen alal zalik kellesi uçurula!!!

10
3
yanıtYanıtla
ayip be:

bi bitmediniz

11
0
yanıtYanıtla
gerip huna:

bi bitmediniz aaaaaaaaaaaaaaaaa. . . . . . .

10
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

o kadar çok para basılıyor ki darphanedeki makineler bozulmaya başladı. . .

9
0
yanıtYanıtla
BİLİM KURULU:

Bunlara itibar etmeyin. 50 Bin TL''ye O parayı aldığınız zaman elinize sadece 50TL geçecek, Enayiliğin lüzumu yok. Akıllı olun dolandırılmayın

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title