Haberler

Hasan Ali Kaldırım'ın yeni adresi belli oldu!

İngiliz ekibi West Ham United'ın milli oyuncu Hasan Ali Kaldırım'ın 5 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödediği iddia edildi.

Kötü bir sezon geçiren Fenerbahçe'de ayakta kalan tek isim olan Hasan Ali Kaldırım ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli sol bekin serbest kalma bedelini İngiliz ekibi ödemeyi kabul etti. İngilizler'in 5 milyon euroluk serbest kalma maddesini kullandığı sol bek Hasan Ali'nin transferi bittiği kaydedildi.

Hasan Ali Kaldırım'ın yeni adresi belli oldu!

TARAFTAR GİTMESİNİ İSTEMİYOR

Fenerbahçeli taraftarların gitmesine karşı çıktığı Hasan Ali, Premier Lig rüyasını da geri çevirmeyi düşünmüyor. İlerleyen günlerde İngiltere'ye gidip mukavele imzalayacağı kaydedilen Hasan Ali için Fenerbahçe dönemi kapanıyor. TRT Spor'un haberine göre tecrübeli futbolcu, İngiltere'nin West Ham takımıyla her konuda anlaşma sağladı.

Hasan Ali Kaldırım'ın yeni adresi belli oldu!

GEÇEN SEZON 41 MAÇA ÇIKTI

Hasan Ali'nin ismi 2017 yılında da Doğu Londra kulübü West Ham ile anılmıştı. Fenerbahçe ile Haziran 2020'ye kadar mukavelesi olan Hasan Ali, bu sezon çıktığı 41 maçta 3 gol, 5 asistlik katkı verdi.

(Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (11)

mahoni:

çakma carlosu gönderin gitsin

4
10
yanıtYanıtla
alex:

ÇOK ABARTTINIZ GÖRDÜK KAÇ SENEDİR GÖNDERİN GİTSİNN

9
4
yanıtYanıtla
Hasann:

inşallah takımda kalır

8
3
yanıtYanıtla
misafir:

futboldan anlamayan bazı taraftarcıkların gözü aydın. giderse fb için kayıp olur. umarım yalandır veya yerine iyisi gelir. Adam gibi adam HASAN ALİ.

2
8
yanıtYanıtla
SER59:

NE CARLOSU KADEŞ. . . DAHA DÜN AÇIKLAMA YAPTILAR. . ESKİDENDİ O. . . BATTIK BATTIK. . ARTIK FUTBOLSEVERLER 18 YAŞINDA HİÇ TANIMADIĞIMIZ GENÇLERİ ÇOK GÖRECEK. BİZİM LİG BELÇİKA LİGİ BENZERİ BİR LİG OLACAK. . . MADDİ DURUMUNU DÜZELTEN DE 5 SENE ÜST ÜSTE ŞAMPİYONDA OLABİLİR BU TARZ LİGTE

7
0
yanıtYanıtla
Sat satt:

La para veren varsa satın gitsin. 3 senedir Caner ve Gökhanın yedekleri ile devam ediyorsunuz Fenerin durumu ortada, Çok şükür Sağ beki gönderdiniz. Birde bunu gönderip Carlos gibi iyi adamlar alın takıma. Fenerbahçe her daim en iyileri almıştır.

3
3
yanıtYanıtla
Mütevazi hiperstar:

Premier ligde türk topcu olsun bea bizde 10 tane hasan ali cikar daha

3
0
yanıtYanıtla
Nuri Alco:

Koynunami aldinda adam gibi adam diyorsun

1
0
yanıtYanıtla
patoz:

Yüce İsa

0
0
yanıtYanıtla
yazıkk:

Hasanı satıyorum desen Yıllık maaşı kadar bonservis veren bile olmaz, Kaldıki Hasanı alan Fenerin verdiği maaşı vermez. O yüzden Fenerden kimse kolay kolay gitmezz. O kadar para topladınız toplanan para 2 Senedir oynamayan ve Kadro dışı olan kaleci Comalli nin parasını bile daha karşılayamıyor. Bu sene Şampiyon olamazsanız Teknikdirektörden başkana komple gideceksiniz

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title