Haberler

Hareket Halindeki Minibüsün Arkasına Bağlanan Çocuk İçin Savcılık: Koruyucu Tüm Tedbirler Alınacak

Güncelleme:

Çankırı'da, seyir halindeki minibüsün arkasına bağlanan 13 yaşındaki kız çocuğu için Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığından yazılı açıklama yapıldı. Mağdur çocuk hakkında koruyucu ve destekleyici tüm tedbirlerin alınacağı bildirildi.

Çankırı'da, seyir halindeki minibüsün arkasına bağlanan 13 yaşındaki kız çocuğu için Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığından açıklama yapıldı. Olayla ilgili ulusal ve yerel basına yansıyan görüntüler üzerine, Şabanözü Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma işleminin başlatıldığını duyurdu.

BAŞSAVCILIK: BABA, KIZININ BAKIM VE GÖZETİM YÜKÜMLÜLÜĞÜNÜ İHLAL ETMİŞTİR

Olayın anne, baba ve 6 çocuklu bir ailenin seyahati esnasında gerçekleştiği ifade edilirken, Başsavcılık tarafından yapılan açıklamada, "Aracın ailecek seyir halindeyken, şüpheli babanın kızını bir süreliğine, bakım ve gözetim yükümlüğünü ihlal ederek, trafik güvenliğini tehlikeye düşürecek şekilde seyahat ettirdiği tespit edilmiştir. Soruşturma işlemleri kapsamında, minibüsün arkasında bulunan mağdurun avukat huzurunda ifadesi alınmıştır." ifadesinde bulunuldu.

Hareket Halindeki Minibüsün Arkasına Bağlanan Çocuk İçin Savcılık: Koruyucu Tüm Tedbirler Alınacak

MAĞDURLA İLGİLİ KORUYUCU TÜM TEDBİRLER ALINMIŞTIR

Savcılık araç sürücüsü olan kızın babasını gözaltına alınıp adli kontrol talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildiğini bildirirken şu ifadelere yer vermiştir: Dosya kapsamında, Çocuk Koruma Kanununun 5/1-a maddesi uyarınca mağdur hakkında mahkemeden tedbir talep edilmiş olup, mahkemece talep doğrultusunda karar verilmiştir.

Ailenin ikamet ettiği yer mülki idari amirliği ile çocuk hakkında koruyucu ve destekleyici tedbirlerin alınması hususunda irtibata geçilecektir.

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Çankırı'da olan olayda yolda, seyir halindeki minibüsün arkasına siyah kalın iplerle bağlı olduğu görülen küçük kızın bu haldeki seyahati, cep telefonu kamerasıyla kaydedilmişti. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine Başsavcılık harekete geçmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Başsavcı Çankırı 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

Şimal:

Her kes anne, baba olamaz. Allah evlat kıymetini bilenlere anne, baba olmayı nasip etsin.

6
0
yanıtYanıtla
Çağrı:

Belli ki bu zat islami bir yaşam tarzını benimsemiş. Onun içinde burada acımasızca eleştirenler var. Herkezin kendi himayesindeki cariyelerini istediği şekilde idare etme hakkına sahiptir. Cariye adamınsa ve de adam onun orda öylle gitmesini uygun gördüyse kimseye bir kelam etmek düşmez. Düşmesi sözkonusu değil iple bağlanmış. Ayrıca böyle nurlu bir adam bunu yaptıysa bu işte bir hikmet vardır.

2
4
yanıtYanıtla
hsn:

Bu zulmü bir insana reva gören zihniyeti islami hayat tarzı ile ilişkilendirmek bile cehalette ne kadar yol aldığınızı gösteriyor. İslamiyet akıl , adalet , temizlik , tevazu ve şefkat dinidir. İslamiyette hiçbir insana ve hayvana kötü muamele yapılmasına izin verilmez. İslamiyeti google dan değil sahih kaynaklardan öğrenin ve İslamiyeti karalamaya da kalkmayın.

yanıt7
yanıt1
Esra:

Umarım ironi yapıyosundur. Eğer cidden böyle düşünüyosan da sen tam bi ruh hastasısın, bence sen ve senin gibiler kesnlikle tedavi olmalı.

yanıt0
yanıt1
BİRİSİ:

RABBİM SENİN GİBİ MALLARDAN HEPİMİZİ KORUSUN

yanıt5
yanıt1
Müslüman:

Cahilliğiniz İslam diniyle ilgili yaptığınız yorumdan belli. Dinimizi bilseydiniz insana ne olursa olsun zulüm edilmeyeceğini bilirdiniz. Bedir ve Uhud Savaşı''nda esirlere bile eziyet, zulüm yapılmamışken hele ki bu bir kadın veya çocuksa asla dokunulması bile söz konusu olmazken İslam diniyle alakalı yaptığınız yoruma bakın. İslam dininin eşe bakış açısı Peygamber Efendimizin eşlerine davranış biçimiyle gayet nettir. Böyle bir kepazeliğin İslamla aynı çatı altında anılması bile mümkün değildir

yanıt0
yanıt1
Türk vatandaşı:

Tiplerinden belli gerici yobazlar tuh tüh sizin suratınıza cahil

2
3
yanıtYanıtla
fatih:

bir insan nasıl çocuğunu arabanın arkasına bağlar adam cürret ediyor. sanki fazla yük bağlıyor misali devletimiz bu adamı acilen sil baştan eğitip topluma kazandırması lazım . . . ALLAH ım islah etsin. şaşırtmasın . . hal gidişat iyi gidişat değil toplum bozuluyor

3
1
yanıtYanıtla
yine mi adana diyen adam:

adamin umrunda degilki

4
0
yanıtYanıtla
Balkan:

islam ülkesinde kadın olmak zor beya

0
4
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title