Haberler

Halo Infinite'in de tanıtılacağı Xbox Games Showcase Etkinliği bugün gerçekleşecek!

Güncelleme:

Halo Infinite trailer, Halo Infinite inceleme, Halo Infinite nedir? Halo Infinite nasıl oynanır? Master Chief kimdir? Halo Infinite hangi platformlarda oynanır? Halo Infinite sistem gereksinimleri neler? Xbox Games Showcase etkinliği ne zaman? Xbox Games Showcase etkinliği nerede?

2020 yılının merakla beklenen oyunlarından biri olan Halo Infinite, bugün tanıtılacak. Xbox Game Studios Başkanı Matt Booty, etkinlik hakkında detayları önceki aylarda vermişti. Oyun hakkında çok fazla bilgi yayınlanmadı fakat bazı ipuçları paylaşıldı. Microsoft'un düzenleyeceği etkinlikte tanıtılacak oyunun yanı sıra pek çok oyun ve özellik de tanıtılacak.

343 Industries tarafından yayınlanan Halo Infinite'in kapak görseli bile oyuncuları heyecanlandırmayı başardı. Master Chief'in görüldüğü tasarım çok beğenildi.

XBOX GAMES SHOWCASE ETKİNLİĞİ NE ZAMAN? XBOX GAMES SHOWCASE ETKİNLİĞİ NEREDE?

Bu etkinlikte oyunun senaryosuna dair ilk görseller tanıtılacak. Hikayenin detayları hakkında tanıtım yapılacak. Etkinlik 23 Temmuz akşamı 19.00'da gerçekleşecek. Xbox'un Twitch, Youtube, Facebook ve Twitter hesaplarından canlı olarak etkinliği takip edebilirsiniz.

Halo Infinite'in de tanıtılacağı Xbox Games Showcase Etkinliği bugün gerçekleşecek!

HALO INFINITE NEDİR? HALO INFINITE NASIL OYNANIR?

Yeni Slipspace Engine oyun motoru ile geliştirilen Halo Infinite hikayesi, Halo 5 : Guardians'ın devamı olacak. Tek oyunculu hikaye modunda olması beklenen oyunun uzunluğu 35 ile 40 saat arasında olması bekleniyor.

Yayımcı: Xbox Game Studios

Geliştirici: 343 Industries

Tür: Nişancı

Platformlar: Xbox One, Windows 10

MASTER CHIEF KİMDİR?

Serinin ilk oyunu olan Halo: Combat Evolved ile çok benzeyen tasarımının yanı sıra Master Chief tasarıma çok farklı bir hava eklemiş gibi duruyor. Onun arkasında ise bir Halo yer alıyor. Kapakta aynı zamanda Pelican adlı aracı da görüyoruz.

Kapakta en dikkat çeken, Master Chief'in miğferinden yansıyan The Banished.

Halo Infinite'in de tanıtılacağı Xbox Games Showcase Etkinliği bugün gerçekleşecek!

HALO INFINITE HANGİ PLATFORMLARDA OYNANIR?

Microsoft'a özel olan yapım, Xbox One, Xbox Series X ve PC için ulaşılabilir olacak.

HALO INFINITE SİSTEM GEREKSİNİMLERİ NELER?

Halo Infinite en düşük sistem gereksinimleri

İşletim sistemi: Windows 10 64-bit

İşlemci: İntel Core i5-4460 @ 3.2Ghz veya AMD FX- 8350

Bellek: 8 GB RAM

Ekran kartı: AMD Radeon R7 260X V3 veya Nvidia GeForce GTX760

Depolama: 55 GB kullanılabilir alan

DirectX: Sürüm 12

Halo Infinite'in de tanıtılacağı Xbox Games Showcase Etkinliği bugün gerçekleşecek!

Halo Infinite önerilen sistem gereksinimleri

İşletim sistemi: Windows 10 64-bit

İşlemci: İntel Core i7-4790 @ 3.6Ghz veya AMD FX- 8370

Bellek: 16 GB RAM

Ekran kartı: AMD Radeon R9 FURY 4GB veya Nvidia GeForce GTX980Ti 6GB

Depolama: 55 GB kullanılabilir alan

DirectX: Sürüm 12

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Microsoft Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

koş koş baba:

beklenti yüksek bakalım ne olacak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title