Haberler

Halk Günü Uygulaması Dertlere Derman Oluyor

Bilecik’in Bozüyük İlçe Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, gerçekleştirdiği halk günü uygulaması ile vatandaşlarla bir araya gelerek onların dertlerine derman oluyor.

Bilecik'in Bozüyük İlçe Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, gerçekleştirdiği halk günü uygulaması ile vatandaşlarla bir araya gelerek onların dertlerine derman oluyor.

Bozüyük Belediyesi'nde her hafta Çarşamba günleri düzenlenen halk günü görüşmelerinde vatandaşları AK Masa'da karşılayan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, kendisi ile görüşmeye gelen vatandaşlarla bire bir görüşerek istek ve taleplerini dinliyor. Beraberindeki Belediye Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu ve Rasim Keskin ile birlikte vatandaşları dinleyen, istek ve talepleri ile yakından ilgilenen Başkan Bakıcı, kendisine iletilen sorunları ilgili müdürlere ileterek çözüm sürecini hızlandırıyor. Vatandaşlar halk gününde ayrıca Başkan Bakıcı ile sohbet ederek yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getiriyor ve Başkan Bakıcı'ya teşekkür etme fırsatı buluyorlar. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Fatih Bakıcı Bozüyük Bilecik Politika Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title