Haberler

    Hakan Karaahmet, Giresunspor başkan adayı oldu

    Güncelleme:

    TFF 1. Lig'de play-off şansını kaybederek sportif olarak kötü günler geçiren, maddi açıdan da dar boğazda olan Giresunspor'da olağanüstü kongre kararı alındı.

    TFF 1. Lig'de play-off şansını kaybederek sportif olarak kötü günler geçiren, maddi açıdan da dar boğazda olan Giresunspor'da olağanüstü kongre kararı alındı. Yeşil-beyazlı kulüpte 1-8 Ağustos tarihlerinde başkanlık seçimi yapılacak.

    Kongre öncesinde ilk aday resmen açıklandı. Yeşil beyazlı kulüpte geçmiş yıllarda genel kaptanlık ve sportif direktörlük yapan Hakan Karaahmet, yeni başkan adayı oldu.

    Hakan Karaahmet, başkanlığa aday olduğunu şu sözlerle duyurdu:

    "Sevgili Giresunlular ve Giresunspor sevdalıları; Türkiye Futbol Federasyonu 1. Ligi'nde mücadele eden büyük sevdamız Giresunspor, sportif açıdan hak ettiği başarıları yakalayamadı. Maddi açıdan ise zor durumda. Takım büyük borç yükü altında, durumlar vahim, her geçen gün daha da kötüleşmeye devam ediyor.

    İnsan iyi günde sevdiğinin yanında her zaman olur ancak önemli olan kötü gününde yanında olabilmektir. Tüm Giresunlular gibi bizlerin de Giresunspor'a karşı sorumluluklarımızın olduğunu iyi biliyoruz. Bu nedenle de büyük sevdamız Giresunspor için elimizi taşın altına koyuyoruz. Ben Hakan Karaahmet ve oluşacak yönetim kurulumuz ile birlikte Giresunspor'un yapılacak Olağanüstü Kongresinde başkanlığa aday olduğumu büyük bir gururla duyuruyorum. Giresunspor'da daha önce 3 dönem genel kaptanlık, sportif direktörlük gibi görevlerde bulundum. Camiayı yakından tanıyor ve dinamiklerini çok iyi biliyorum. Maddi olarak çöküş yaşayan Giresunspor'u gördükçe bize düşen ilk aşkımız takımımıza sahip çıkmaktır. Giresunspor, Giresun'un en büyük markasıdır, şehir ve vatandaşlarımız için her zaman ilk sıradadır. Kötü zamanlar geçiren sevdamız Giresunspor'un yeniden eski güzel ve başarılı günlerine dönmesi için tüm enerjim ile çalışmaya hazırım. Fındığın başkenti, kirazın ana vatanı Giresun, artık futbolun da beşiği olacak…"

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Hakan Karaahmet Giresunspor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title