Haberler

Yıldızlar ve Gençler Avrupa Eskrim Şampiyonası Başlıyor

Güncelleme:

Yıldızlar ve Gençler Avrupa Eskrim Şampiyonası, İtalya'nın Napoli kentinde başlıyor. Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından düzenlenen organizasyonda, flöre, kılıç ve epe branşlarında genç ve yıldız yaş kategorilerinde toplam 43 sporcu mücadele edecek. Türkiye, geçen yıl düzenlenen şampiyonada 4 madalya kazanmıştı.

Yıldızlar ve Gençler Avrupa Eskrim Şampiyonası yarın İtalya'nın Napoli kentinde başlayacak.

Türkiye Eskrim Federasyonunun açıklamasına göre, 22-29 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek organizasyonda flöre, kılıç ve epe branşlarında, genç ve yıldız yaş kategorilerinde toplam 43 ay-yıldızlı sporcu kürsü mücadelesi verecek.

Kılıç branşındaki sporcular Ankara Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde, flöre ve epede mücadele eden eskrimciler ise İzmir Kamp Eğitim Merkezi'nde hazırlıklarını tamamladı ve şampiyonaya katılmak için Napoli'ye gitti.

Türkiye, geçen yıl Estonya'nın başkenti Tallinn'de düzenlenen şampiyonada 1 gümüş ve 3 bronz olmak üzere 4 madalya kazanmıştı.

Öte yandan Yıldız Erkek Kılıç Milli Takımı, Avrupa eskrim sezonunu birinci tamamlayarak, Avrupa Eskrim Konfederasyonu klasman birinciliği kupasının sahibi olmuştu.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye İtalya Napoli Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title