Haberler

Turgay Cabar kimdir? Memleket Partisi Ankara Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgay Cabar kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Memleket Partisi Ankara Keçiören Belediye Başkan Adayı Turgay Cabar kaç yaşında, nereli? Memleket Partisi'nin Ankara Keçiören Belediye Başkan adayı olan Turgay Cabar'ın kim olduğu merak konusu oldu. Cabar'ın yaşı ve nereli olduğu gibi bilgiler halk tarafından merak ediliyor.

Siyasi arenada heyecan her geçen gün daha da artıyor. 31 Mart yerel seçimi için nefesler tutuldu. Bu süreçte en merak edilen konulardan biri de partilerin il ve ilçeler için belirlediği adaylar. Vatandaşlar, seçime giderken kendileri için en doğru kararı vermek üzere adayları araştırmaya devam ediyor. Memleket Partisi Ankara Keçiören Belediye Başkan adayı ise Turgay Cabar oldu. Turgay Cabar kimdir? Turgay Cabar nereli, kaç yaşında? İşte ayrıntılar…

TURGAY CABAR KİMDİR?

Eğitimci olduğu bilinen Turgay Cabar, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Memleket Partisi'nin Ankara Keçiören Belediye Başkan adayıdır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ankara Gündem Politika Haberler

500

Yorumlar (7)

zeynep kutlu:

Turgay hocam benim lisede coğrafya öğretmenimdi lakin bana sadece coğrafya ile ilgili değil hayat ile ilgili de pek çok kazanımları oldu.Her zaman sözünün eri olan,her olaya farklı perspektiflerden bakabilen nadir insanlardandır. Müdür yardımcısının bir öğrenciye fazla puan verilmesi isteğine boyun eğmeyip"ben her öğrenciye eşit davranırım"diyerek karakterli duruş sergileyen nadir hocalarımdan biriydi. Keçiörenli olarak hem güvenilir hem erdemli bir belediye başkanımız olması için oylar CABAR'A.

10
0
yanıtYanıtla
Musa Cerrahoglu:

Keçiören için en doğru kararın Turgay Bey olacağını düşünüyorum.Allah önce Keçiörenimizin sonrada Turgay hocanın açsın İNŞALLAH...

3
0
yanıtYanıtla
Uğur Dur:

Keçiören'in en güçlü adaylarından biridir bir öğretmen ve vatan sevdalısıdır

3
0
yanıtYanıtla
Ayşe Ülkü Ülger:

Keçiören yıllardır iktidar partisi tarafından yönetiliyor. Güç odağı zamanla şehirde işlerin "adamına göre" yürümesine sebep olur, bu her yerde böyledir. Ben vatandaş olarak herkese eşit mesafede olan belediyeden yanayım. Turgay Cabar eğitimci olarak genç yaşlı kadın işsiz her partiden herkesin ihtiyacını önemseyen birisi. Rant kaygısı yok. Oyum Turgay Beye. Herkese yenilenen Keçiören için oy vermesini tavsiye ediyorum.

2
0
yanıtYanıtla
Fırat Çelik:

Turgay Cabar, Keçiören'in en değerli öğretmenidir. Keçiören'imizi en güzel temsil edecek bir adaydır. Şuana kadar gerek çalışmalarıyla gerek vaadleriyle Keçiören halkının gönlüne girmiş, seçimlerde sürpriz kazanan olarak beklenmektedir. Başarılar sizinle olsun başkanım.

1
0
yanıtYanıtla
Nurcihan Eroğlu:

Eğitim hayatımda sevginin, saygının, eğitimin ve bir baba olarak bana ve tüm öğrencilerine kattığı sayısız güzelliklerini keşke tek cümleye sığdırabilsem. Eğitim hayatımdaki tek idolümdü Turgay Hocam ?? Vatan, millet, disiplin ve Keçiören’ de düşünce özgürlüğüne de çok önem veren bir adam. Umarım sevgili Turgay Başkanım sizi çok görmek istiyoruz????

0
0
yanıtYanıtla
Abdullah Yildirim:

Turgay Cabar benimde lisede ögretmenimdi çok bilgili ve kültürlü birisidir bana sadece ders ile değil hayat ile ilgili de çok şey kazandırdı Keçiöreni daha güzel bir yer yapacağından eminiz oylar Turgay Cabar`a

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title